2777
2789

باگ چیه؟

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه سوالی مگه میتونی باگش رو بگیری؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نه نمیتونم ولی می‌خوام بدونم چیزی ک دیدم باگ بوده یا چیز دیگه ای بوده از باگ های اینستا شردرمیاری بپ ...

بپرس

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
بپرس

ببین من چند وقت پیش حدودا ۵روز پیش بود یا ۶روز پیش برای یکی تو دایرکت عکس میفرستادم ازون مدلی که اگه باز کنه اوپن میزنع کنار عکس،همزمان که برای اون میفرستادم برای یکی دیگه هم آزمایش میکردم که درست باشه و خطا نباشه همشم رفرش میکردم ک ی وقت مثلا خود اینستا اوپن نزنه ولی بعد چند ساعت میزد اوپن با خودم گفتم حتما طرف اوپن کرده حالا سه شب پیش ی دفعه این حالت اول انگار پرید یعنی همین که عکس ارسال میشد میزد اوپن منم فک کردم این خصوصیت اینستا رفته ولی وقتی صبح پاشدم دیدم درست شده ولی تمامی اوپنای کنار عکسهایی که برای طرف فرستادم پریده و جالب اینه که فقط برای اون طرف پاک شده تو نسخه های که من آزمایش میکردم نپریده و هست و به هیچ طریقی اوپن پاک نمیشه نمی‌دونم چیه خیلی برام مهمه

ببین من چند وقت پیش حدودا ۵روز پیش بود یا ۶روز پیش برای یکی تو دایرکت عکس میفرستادم ازون مدلی که اگه ...

منظورت از اون عکسهایی هست که طرف یکبار ببینه دیگه‌نمیتونه ببینه؟ یا معمولی از گالری فرستادی؟ اگه عکس یکبار مصرف بوده بله دیده امکان نداره اینستا اشتباه کنه اگه از گالری فرستادی چون ایران هی اینستا رو کند میکنا امکان داره اشتباه بشه که اونم به اینستا ربط نداره همه اینا در صورتی که هر دو از نسخه اصلی اینستا استفاده کنید نه نسخه های دیگه

منظورت از اون عکسهایی هست که طرف یکبار ببینه دیگه‌نمیتونه ببینه؟ یا معمولی از گالری فرستادی؟ اگه عکس ...

نه از گالری ن ازون عکسهایی که یکبار میفرستن آره یعنی ممکنه کاری کرده پس چرا اوپن پریده!!!اصلا انگار طرف ندیده من همه مدل رو امتحان کردم حتی اگه بلاکم بکنه بازم علامت اوپن نمیپره از کنار عکس نمی‌دونم چی شده می‌خوام گریه کنم خیلی واسم مهمه 😭😭😭😭

منظورت از اون عکسهایی هست که طرف یکبار ببینه دیگه‌نمیتونه ببینه؟ یا معمولی از گالری فرستادی؟ اگه عکس ...

الان ینی میگی ممکنه طرف از یک نسخه استفاده می‌کنه که می‌تونه سین کنه عکسا رو ولی نزنه واسه من و برای همین پریده اوپنای کنار عکس یعنی باگ نیست ؟؟؟؟اخه من میگم اگه باگ بود چرا فقط برای یک اکانت اکانتای دیگه چی چرا اوپن میزد همشون بعدم زمانای اوپن زدن تو دایرکت متفاوت بود گاهی یک ربع گاهی یک ساعت گاهی نیم ساعت

نه از گالری ن ازون عکسهایی که یکبار میفرستن آره یعنی ممکنه کاری کرده پس چرا اوپن پریده!!!اصلا انگار ...

عزیزم اینستا باگ داره ولی برای حک برنامه کا اونم کار ما نیست گروه های خیلی بزرگ و خود اینستا مال شرکت فیسبوکه که اونم برنامه نویسهای بزرگ گذاشته برای پیشگیری پس به اینستا ربط نداره مگه اینکه یا شما یا دوستتون بجای خود اینستا از برنامه جانبی استفادا کرده باشی به هر حال طرف دیده خیالت راحت

الان ینی میگی ممکنه طرف از یک نسخه استفاده می‌کنه که می‌تونه سین کنه عکسا رو ولی نزنه واسه من و برای ...

آره اسم برنامه اش یادم رفته همون که آیکونش سیاهه

عزیزم اینستا باگ داره ولی برای حک برنامه کا اونم کار ما نیست گروه های خیلی بزرگ و خود اینستا مال شرک ...

وااااای جدی میگی مرگ‌من؟؟؟؟ینی دیده ؟؟؟؟ راهی هست که بفهمم پیامام رو دیده ؟؟؟یعنی راهی هست این حالت روحشو دور بزنم؟؟؟

آره اسم برنامه اش یادم رفته همون که آیکونش سیاهه

ووووویی میشه سعی کنی یادت بیاد ب قرآن دعات میکنم خیلی واسم مهمه خیلی 😭😭😭فقط برنامش چیه؟چی سرچ کنم تو گوگل