bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 عنوان 💚گل نرگس💚 84 بازدید | 6 پست چه انتظار عجیبی!!🍂تو بین منتظران هم🍂عزیز من چه غریبی!🍂عجیبتر آن كه چه آسان🍂نبودنت شده عادت🍂چه بی خیال نشستیم🍂نه كوششی، نه توجهی🍂فقط نشسته و گفتیم:🍂خدا كند كه بیایی!!🍂الهی به حق عمه سادات اللهم عجل لولیک الفرج🤲💚 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔 1399/11/10 | 07:49 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اندیشه_مثبت عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 4476 اللهم عجل لولیک الفرج مولانا صاحب الزمان روحی فداه ان شاء الله 💕💕💕💕💐💐💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️ بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
hossein220 عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 703 منی که مایه ی ننگم به حد رسواییچگونه ازتو بخواهم به دیدنم آییچوخویش یار تودیدم چه نیک فهمیدمعزیز فاطمه مهدی چه قدرتنهایی!
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 اللهم عجل لولیک الفرج مولانا صاحب الزمان روحی فداه ان شاء الله 💕💕💕💕💐💐💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️ الهی امین💚🌺🤲 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 منی که مایه ی ننگم به حد رسوایی چگونه ازتو بخواهم به دیدنم آیی چوخویش یار تودیدم چه نیک فهمی ... اللهم عجل لولیک الفرج💚🌺🤲 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 اللهم عجل لولیک الفرج یا ابا صالح المهدی عج ادرکنی الهی هزاران بار امین💚🌺🤲 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔