2789
عنوان

دلم گرفت

108 بازدید | 14 پست

سلام 

تا حالا دوست اشتباهی داشتین؟ دوست واقعی چی؟ 

من الان که خوب نگاه میکنم میبینم دوست واقعی ندارم ! ولی دوست اشتباهی زیاااد ،دلم خیلی شکسته😔😔😔

فمنیست. 
تو همین سایت بهترینا نصیبم شد امتحانشونو پس دادن

خوش به حالت 

ما چهارتا دوست بودیم چندین سال باهم بودیم ،ولی چند وقت پیش چیزایی ازشون دیدم که دلم خیلی شکست الان خیلی  بغض دارم خیلی زیاد 😔

فمنیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووف تا دلت بخاد سر دوستام به چوخ رفتم😂بچه نیسیما ۲۳ سالمونه هم من هم اون رفیقای بی شرفم ولی خب چه میشه کرد ضعف جنس مخالف داشتن شل میشدن لامصباا😐✋🏽

قوی اما بی حس❄🖇
خوش به حالت  ما چهارتا دوست بودیم چندین سال باهم بودیم ،ولی چند وقت پیش چیزایی ازشون دیدم که د ...

الهی بگردم...

اره خب بعضی وقتا تو رفاقتا دورویی و حسادت و....هست

ان شالله از این بعد 😍

تو اومدی و جهان برای اولین بار به ساز من رقصید 🩷

اوووف تا دلت بخاد سر دوستام به چوخ رفتم😂بچه نیسیما ۲۳ سالمونه هم من هم اون رفیقای بی شرفم ولی خب چه ...

هعععییی اره اونکه اصلا معمولا در مقابل جنس مقابل ادم فروشی و رفیق فروشی زیاده 

ولی من کاش رو دست اینجوری میخوردم 😔 دلمو بدجور شکوندن 

فمنیست. 
هعععییی اره اونکه اصلا معمولا در مقابل جنس مقابل ادم فروشی و رفیق فروشی زیاده  ولی من کاش رو د ...

خودت بهترین دوست خودت باش ☺به هیچکس جز خانوادت اعتماد نکن رفیق میخای خدا هست همه درداتو بهش بگو گله هاتو ناراحتیاتو اگع حق باتوباشع و دلت شکسته باشه خدا یه تو دهنی خووشگل میزنه به همون رفیقات

قوی اما بی حس❄🖇
الهی بگردم... اره خب بعضی وقتا تو رفاقتا دورویی و حسادت و....هست ان شالله از این بعد 😍

خدانکنه عزیزم 

حسادت نبود ،میدونی ما همیشه باهم بودیم ،کلاس ،کار هرچی بگی بعد یه مدت من مشیر زندگیم عوض شد مدتی از گروه جدا بودم یعنی بیشتر از نظر محیط کار از هم دور شدیم ،.....بعد کم کم اونا فراموشم کردن !! 

راسته که میگن از دل برود هرآنکه از دیده برفت! 

دلم خیلی شکسته 

فمنیست. 
خودت بهترین دوست خودت باش ☺به هیچکس جز خانوادت اعتماد نکن رفیق میخای خدا هست همه درداتو بهش بگو گله ...

ممنون عزیزم ،خوب چندین سال باهم بودیم ....ولی بدجور فراموشم کردن ...فکر نمیکردم اینقد رفاقتمون آبکی بوده اونهمه سال 

فمنیست. 
تا وقتی واسشون منفعت داری رفیقتن☺

الان متوجه شدم که واقعا همینجوری بوده 

یکیشون فقط در حدی الان باهامه که سالی یبار تو اینستا میاد میگه فلان پیجمو لطفا فالو کن 

من تو این سالها اتفاقات زیادی برام افتاد که یکبار یکیشون نیومد بگه چته ،یا فقط حداقل یه حالی بپرسه درسته میگن ادم نباید توقع داشته باشه ولی دست خودم نیست خیلی دلم شکست از کاراشون 

فمنیست. 
الان متوجه شدم که واقعا همینجوری بوده  یکیشون فقط در حدی الان باهامه که سالی یبار تو اینستا می ...

بیخیالشون شو همونجور که اونا تونستن توام نشون بده بهشون که بدون اونا هم زندگی خوش میگذره

قوی اما بی حس❄🖇
خدانکنه عزیزم  حسادت نبود ،میدونی ما همیشه باهم بودیم ،کلاس ،کار هرچی بگی بعد یه مدت من مشیر ز ...

همینه

البته بعضی اوقات مشکلات هم باعث میشه

قصد ندارم کارشون رو توجیح کنم اما منم بعد از تاهلم از دوستام فاصله گرفتم

ولی کماکان در ارتباطیم...

تو اومدی و جهان برای اولین بار به ساز من رقصید 🩷

همینه البته بعضی اوقات مشکلات هم باعث میشه قصد ندارم کارشون رو توجیح کنم اما منم بعد از تاهلم از د ...

من خودم متاهلم ،یعنی دوتامون توشون متاهلیم ،دوتا مجرد ...و کلا باهم بودیم همیشه ولی من ار نظر کاری ازشون جدا شدم ولی خوب حداقل میتونستن دورادور لااقل یه احوالی بپرسن،  اخه یه جریاناتی واسه من پیش اومد که حداقل چیزی که ازشون توقع داشتم لااقل این بود که حالی بپرسن ! 

فمنیست. 
بیخیالشون شو همونجور که اونا تونستن توام نشون بده بهشون که بدون اونا هم زندگی خوش میگذره

خیلی خودمو به بی خیالی میزنم دقیقا هم دارم یه جور رفتار میکنم که مهم نیست! ولی خوب واقعا دلم خیلی شکسته الانم جز اینجا جایی واسه درددل پیدا نکردم 

ممنون گوش دادین به حرفام 🌹

فمنیست.