2777
2789
عنوان

۱۳ بهمن تولدمه

79 بازدید | 6 پست

چند روز دیگه مونده به تولدم مامانم میخواد ۲۵ نفر دعوت کنه میگم ولش کن فامیلای بابامه اخه مامانم با بابام طلاق گرفته میگم لزومی نداره بیان میگه چون اونا تولدشون ما رو دعوت کردن دعوت کنی من میگم فقط خالمینا باشن از اونا اصلا خوشم نمیاد(فامیلای بابام) بعدش تازه اونا خودشون زیادن بچه هاشونم شلوغ منم بی اعصاب خونمونم نمیرسه برا ۲۵ نفر آدم خاله ی بابام خوبه ولی ۵ تا دختر داره میخواد اونا رو به بچهاشون دعوت کنه تازه یکیشون از من یه لباس قرض گرفت پاره تحویل داد یه معذرت خواهی هم نکرد خرج اضافیم میشه

لباس خاصی نبود ساپورتم بود خیلی دوسش داشتم تازه الانم باید برم دوباره بخرم چون روز تولدم اونو باید بپوشم خیلی پرروان

ببخشید سرتونو خوردم

چکارکنم حالا

تعداد رای : 2
نظرسنجی
دعوت نکنم بقول مامانم زشته
0
0%
دعوت کنمم نمیشه
2
100%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم بخاطر همین میگم ما با خالمینا فوقش ۱۵ نفر میشیم اونا زیادن

دوستانه ازت می خوام منصرف بشی باور کن سر همین قضیه همه اعضا خانواده خواهرم مبتلا شدن وقت برای تولد بسیاره در ضمن تولدت هم مبارک منم بهمنی هستم

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
دوستانه ازت می خوام منصرف بشی باور کن سر همین قضیه همه اعضا خانواده خواهرم مبتلا شدن وقت برای تولد ب ...

اره خودمم فکر کردم تولدی که خودم کیف و حال نکنم بدرد نمیخوره دوست داشتم ۳  یا ۴ نفر باشیم منو مامانم خواهرم وبچه هاش