2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

332 بازدید | 14 پست

سلام ،شوهرم یه کانال فوتبالی داره،که عکس خانومای لخت خارجیو میزاره،اونم همش رو دانلود کرده،دلم شکسته ازاین کارش بهشم بگم طلبکارمیشه،دعوا راه میندازه،که چرا رفتی سراغ گوشیم،من باید چیکارکنم،این کارا رو نکنه،اعتمادبه نفسم صفر شده از خودمو هیکلمو متنفرشدم،میخام بدونم خودش خوشش میاد من عکس مردای لخت تو گوشیم داشته باشم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کار اون بفرض بد بوده

ری اکشن شما اصلا خوب نبوده 

مثل بچه ها باهاش برخورد کردی

اونیم که بخواد ببینه میبینه منتها من بعد پنهانی

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
عزیزم اخه این چه فکریه که شما میکنید؟؟؟ پس شما خارج از کشور میرید چیکار میکنید؟؟؟ همه جا همه جور هست ...

اخه بیشتر خانومایی که ب ا س ن درشت دارن رو می بینه مال من کوچیکه،تازگیا ژل خریدم ،هزینه ی عمل هم ندارم،خانواده ش همه پایین تنشون درشته

اخه بیشتر خانومایی که ب ا س ن درشت دارن رو می بینه مال من کوچیکه،تازگیا ژل خریدم ،هزینه ی عمل هم ندا ...

ببین هرجوری که باشی باز مردا همشون سر و گوششون میجنبه، فکر میکنن مرغ همسایه غازه، بعدم شما اصلا حساسیت نشون نده که اون بدتر فکر کنه حالا چه دافایی داره میبینه، بدتره هرچی حساس تر بشی

هر دفعه غیر مستقیم بهش بگو میدونی چقدر گناه داره اینارو میبینی...یا مثلا بگو تو قیامت اینارو از فلان جا آویزون میکنن و...خلاصه قبح قضیه رو بریز و بترسونش

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود
اصلا اعتقادات مذهبی نداره

پس یجور دیگه بترسونش...بهش بگو تو اگه از اینجور زنا میخواستی میرفتی ازینا می‌گرفتی...یا اینکه تهدیدش کن...یا یککککم مقابله به مثل کن تا خودشو جای تو بزاره و همون یککم رو خیلی به چشمش بیار

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود