2777
2789
عنوان

شربت نوتریژن تو قد بچه تاثیر داره؟

14454 بازدید | 10 پست

راهنمایی کنین لطفا.شربت کلسیم کورال سیترات تعریف میکنن که نیستش پیدا نمیکنم.واین شربتم گفتن خوبه یا شربت استئوکر خوبه راهنمایی کنین بچم قدش خیلی کوتاه مونده

عزیزم بهت بگم که من سیترات رو با هزار بدبختی ی سال پیش گیر آوردم هیچ تغییر خاصی نداشت پس جوش پیدا نکردنش نزن..این شربتی که اسمش رو گفتی نشنیدم تا حالا...استئوکر هم همون کلسیم منیزیم زینک دی هستش..سیترات فقط دی و کلسیم بود با دوز بالاتر که مشابهش استئو جویس میشد که اونم مثل اینکه نمیاد دیگه..اگر میخوای کلسیم بدی در حال حاضر همون استئوکر باید بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه؟ 

چکاپ دادین ؟ کمبود ویتامین دی داره ؟ اگر کمبود ویتامین دی داشته باشه شما هر چی کلسیم بدید جذب نمیشه. 

دختر م 3و نیم ساله بود چکاپ دادیم دکتر گفت واسه این سن باید ویتامین دی نزدیک 80 باشه بهش قرص ویتامین دی داد ماهی یکی برای 5 ماه. الان در عرض یکسال 12 سانت اضافه کرده. 

سن هم خیلی مهمه بین 3 تا 6 سال فرصت خوبیه.

چند سالشه؟  چکاپ دادین ؟ کمبود ویتامین دی داره ؟ اگر کمبود ویتامین دی داشته باشه شما هر چی کلس ...

1سالشه.نه میخوام ببرم دکتر ازمایش بنویسه اخه تو خوابم عرق میکنه

1سالشه.نه میخوام ببرم دکتر ازمایش بنویسه اخه تو خوابم عرق میکنه

دختر منم از بچگی سرش تو خواب عرق میکرد. الانم چهار سالشه کمتر شده ولی کامل رفع نشده. دکترم بردم گفت عادیه. 

انشالله شماهم نتیجه بگیرید

من دست پسرم 2 سالم شکست ..دکتر بهش استئوکر داد.ازش پرسیدم تا کی بدم ..گفت همیشه بده براش خوبه .1 ماه ...

سلام دوست عزیز میدونم از زمان پستتون خیلی گذشته ولی ممنون میشم پاسخ بدین اگر میبینید پستمو🙏🏻

پسرتون الان چند سالشه و قدش چند سانته؟

از شربت راضی بودین؟

چندوقت دادین این شربت رو بهش؟