2777
2789
عنوان

کار در منزل

175 بازدید | 13 پست

بچه ها کیا تو خونه کار انجام میدن؟اگه میدین بگین چ کارایی انجام میدین؟من واقعا حوصلم سر رفته از بیکاری...دوست دارم تو خونه ی کاری انجام بدم...راهنمایی کنید لطفا؟

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍

گیر اوردی منم لایک کن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
گیر اوردی منم لایک کن

ممم لایک کن گلم

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از موقع کرونا کاملا در منزل کارمو انجام میدم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
چه کاری؟

قبل از کرونا توی فروشگاه ظروف چینی که مال دایی و داداشم هست حسابداربودم و یکی از داداشم عمده فروشی مواد غذایی دارن من از سایت دیوار کالاهای که هم قیمت مناسب هست آمار میگیرم اگر خوب بود سفارش میدم و همچنین برای فروشش همین کارو میکنم دیگه تحویل گرفتن و ارسال با داداشم هستش همینا دیگه

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
چه کاری عزیزم؟

کاملا توضیح دادم برا کاربر عروس حاجی 

قبل از کرونا توی فروشگاه ظروف چینی که مال دایی و داداشم هست حسابداربودم و یکی از داداشم عمده فروشی م ...

عالیه خوشبحالت...کاش منم یجوری سرم‌گرم‌میشد

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍

ارع خیلی خوبه قبلا فکرشو نمی‌کردم اینجوری باشه حتی زیاد گرم نمیگرفتم و بی توجهی میکردم ولی وقتی اون قسمتی که خرید انجام میدم و ازشون تخفیف میگیرم کلی سود میکنم 

خب یکم صبر و تحمل میخاد و باید برای خرید چونه زدن بلد باشی که بتونی در خرید عمده تخفیف بگیری سخت نیست