2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نخوردم اما شنیدم بلغورگندم مثل برنج دم میکنن مثل استانبولی خوب میشه 

جالبه 

دستورشوبزنم توگوگل ببینم چی میگه

مرسی گلم

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
جالبه  دستورشوبزنم توگوگل ببینم چی میگه مرسی گلم

خواهش میکنم،پسرم بلغوردوست داره یچقدربریزم پسرم یه کم درست کردم به نظرم خوب اومد اما دقیق نمیدونم آبش چقدربریزم

پیاز نگینی خرد میکنم سیب زمینی هم از نگینی درشت ترقاطی میکنم روعن میریزم میدارم رو گاز

باهم که سرخ شدن رب میزنم

مثلا دو پیمونه بلغور رو که میشوری خودص تقریبا یه پبمونه آب جذب میکنه.

برای اون دو پیمونه یک ونیم پیمونه یا ۲ پیمونه آب میریزم رو سیب زمینی و پیتزا و بلغور رو میریزم داخلش.

اگه دیدی آبش داره کم میشه در قابلمه رو بذار قسنگ دم بکشه و نرم میشه.

خانوم هستم
خواهش میکنم،پسرم بلغوردوست داره یچقدربریزم پسرم یه کم درست کردم به نظرم خوب اومد اما دقیق نمیدونم آب ...

آبش بنظرم همون میزان استانبولی درست کردنی دیگه تواون چقدآب میریزی همونقد

من امشب درست کردم با بچه م تنها بودیم به زور خورد شوهرمم نمیخوره. ولی خودم خوشم میاد 

نوش جونتون

خوشمزه بود؟

توش غیربلغور باز چیامیریزن

اول پاکشون کن اگه دونه های ریز سیاه توشون هست جداشون کن بعد پیاز تفت بده بعد کمی رب گوجه بش بزن و ادویه جات اضافه کن به پیاز و رب خوب که تفت دادی اب به اندازه ای اضافه کن که فقط رو بلغور ها رو بگیره جوش که اومد بلغورهای تمیز شده را اضافه کن و بعد ابش که تبخیر شد مث دمی برنج دم کنی بزار روش تا دم بکشه ...والسلام