2777
2789
عنوان

شوهرم گاو گااااااو

1003 بازدید | 54 پست

انگار ن انگار منم ادمم توجه مبخام. بخدا خسته شدم 

چند روزه هی دارم خودما ارایش میکنم میرسم و.... انگار ن انگار گزفته خابیده منم توجه میخام بخدا خسته شدم ازش بذم میاد

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بمیرم هرکی ی جور درد داره😔💔

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب جمعه اس بچه ها 🙁🙁🙁🤭🤭🤭😂😂😂😂😂هووف من خیلی وقت بود نبودم هنوزم ادامه داره؟؟ 🤕😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

🤣🤣🤣🤣منم گاهی اینجوریم،گاهی اون اینجوریه،یاخسته س یا حس نداره

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
بمیرم هرکی ی جور درر داره😔💔

خدانکنه 😘

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

گاوه حداقل به رنگ قرمز واکنش نشون میده !

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!