خوبه خوشم اومد به همین روال ادامه بده که کسی جرات نکنه اذیتت کنه👌😐
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉 تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂. اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁. خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون تو تواین جهان تک وخاصی😊. ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️ تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃 از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠
دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐 🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌 راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
یعنی چی؟؟ فقط کینه ایم دیگه نمیتونم حرفای دلمو بگم که فقط خودمو میخورم
خب رو خودت کار کن که جوابم بدی عزیز دلم با اذیت کردن خودت هیچی از اونا کم نمیشه اگه کسی اذیتت کرد یا جوابشو بده یا فراموش کن باور کن این قد زمین گردههه این قد گردههه که یه ذره خوبی و بدی برمیگرده به طرف دیدم که میگم
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)