2777
2789

خوبه خوشم اومد به همین روال ادامه بده که کسی جرات نکنه اذیتت کنه👌😐

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

دنیا ارزشش رو نداره 

شاد باش چکار این و اون داری 

خودتو درگیر دیگران نکن تلف میشی

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو در بک لحظه ببخش

میگن سوره حمد خوبه اونم بعدش بخون

و اینکه فک کن اون ادما کاملن برات جدیدن 

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
خوبه خوشم اومد به همین روال ادامه بده که کسی جرات نکنه اذیتت کنه👌😐

یعنی چی؟؟ 

فقط کینه ایم دیگه نمیتونم حرفای دلمو بگم که فقط خودمو میخورم

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤

زدی تبادل نظر<سال دوم<تغذیه کودک😶 چه ربطی داره😂💔

😂😂اولا باظرافت خاصی انتخاب میکردم بعدا گفتم وله کِن

همه رو در بک لحظه ببخش میگن سوره حمد خوبه اونم بعدش بخون و اینکه فک کن اون ادما کاملن برات جدیدن&n ...

آخه مثلا بخشیدمشونم ولی نمیتونم فراموش کنم 

میشه بعضی چیزهاروفراموش کردولی بعضی چیزهارونه همون میشه کینه 

آره مخصوصا وقتی که نمیتونی حرف از دلت دراری

یعنی چی؟؟  فقط کینه ایم دیگه نمیتونم حرفای دلمو بگم که فقط خودمو میخورم

خب رو خودت کار کن که جوابم بدی عزیز دلم با اذیت کردن خودت هیچی از اونا کم نمیشه اگه کسی اذیتت کرد یا جوابشو بده یا فراموش کن باور کن این قد زمین گردههه این قد گردههه که یه ذره خوبی و بدی برمیگرده به طرف دیدم که میگم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
دنیا ارزشش رو نداره  شاد باش چکار این و اون داری  خودتو درگیر دیگران نکن تلف میشی

تلف که شدم یه چیزیم اونورتر 

ولی دوست ندارم اینطورباشم 

دست خودم نیس راستشو بخای

خب رو خودت کار کن که جوابم بدی عزیز دلم با اذیت کردن خودت هیچی از اونا کم نمیشه اگه کسی اذیتت کرد یا ...

آره اتفاقا منم خدا دل شکستمو بی جواب نذاشت ولی باید روخودم کارکنم بتونم حرف بزنم واقعا نمیتونم هیچی بگم حتی به شوهرم حرفام جمع میشه تودلم