2777
2789
عنوان

خسته از اقدام

191 بازدید | 35 پست

این ماه ، ماه هفتمه که اقدامم ... خیلی ناامیدم و حتی حوصله اقدامم‌ندارم   همش پیش خودم فکر میکنم خدا قرار نیست به من بچه بده ... همش فکر و خیال میکنم ... امروز روز ۱۳ سیکلم ولی اصلا حوصله اقدام ندارم

میشه دعا کنید برام؟

من ۲۶ سالمه و همسرم ۳۱ 

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍

هفت ماه کمه. صبر و حوصله داشته باش. بالاخره میشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله 🌹🌹🌹

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

ان شالله عزیزم با لطف خدا میشه

هنوز زوده سنی نداری که استرس نداشته باش و بسپار بخدا خودش بهترین رو میده

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
ان شالله عزیزم با لطف خدا میشه هنوز زوده سنی نداری که استرس نداشته باش و بسپار بخدا خودش بهترین رو ...

مرسی دوست خوبم

الان سه ساله عروسی کردیم

عزیزم قرصی خوردی تا الان 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
هییییییی .... خدا میدونه چقدر ناراحتم

من خودم بعد یک سال باردار شدم با هزارتا امید و آرزو که متاسفانه سقط شد خیلی سختی کشیدم افسرده شدم اما خدا دفعه بعد همون ماه اول جوابمو داد هیچوقت نا امید نشو خدا خیلی بزرگه

مرسی دوست خوبم الان سه ساله عروسی کردیم

حالت رو درک میکنم عزیزم اما هنوز زوده آروم باش آرامش خودش خیلی موثره

ان شالله به زودی دامنت به لطف خدا سبز میشه گلم

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عزیزم قرصی خوردی تا الان 

نه عزیزم

فقط اینکه من پریودم منظم بودم

از سه سیکل اخیر بهم ریختم

دکتر بهم دوفاستون داده

ماه قبل خوردم

این ماه و ماه بعدم باید بخورم

بغیر از دوفاستون و اسیدفولیک و ویتامین دی چیزی نخوردم