2777
2789
عنوان

بیاین بازی⚡💙

117 بازدید | 23 پست

اگه 24 ساعت پنهان میشدین چیکار میکردین؟

اگه 5 ساعت جنسیتتون عوض میشد کجاها میرفتین و چیکار میکردین؟🔥😂

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۴ ساعتتت

اهان‌گوشی نامزدمو برمیداشتم عکسای داغونمو میحذفیدم😂😂

۵ ساعتتتتت

نمیدونم والا😂😂میرم‌بیرون میگردم😎😂

آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
در هر دوصورت میرفتم دیدن اونی که حسرت دیدنشو دارم

برسی بهش💙

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

٢٤ ساعت و چند جایی میرفتم سر میزدم 

یا شب میرفتم بیرون بدون ترس و نگران بودن واسه ابرو...  

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

میرفتم خونه پسر همسایم😅عاشقش،بودم .

ببینم کجاست که شبا میاد به خوابم

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
٢٤ ساعت و چند جایی میرفتم سر میزدم  یا شب میرفتم بیرون بدون ترس و نگران بودن واسه ابرو... &nbs ...

منم 💔😐

میرفتم خونه خواهرشوهرم و بصورت روح میترسوندمش 😆

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میرفتم خونه پسر همسایم😅عاشقش،بودم . ببینم کجاست که شبا میاد به خوابم

عع 😂😂