2777
2789

مانع نمیشه. 

ولی خوب نیست. بارداری باشی و عفونت به جنین صدمه ممکن بزنه. 

البته با دارو خوب میشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

مانع پریود نمیشه 

اما یک یا دو نوع خاصی هست ک باعث میشه منی ب داخل رحم نرسه برای همن بارداری رخ نمیده

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مانع پریود نمیشه  اما یک یا دو نوع خاصی هست ک باعث میشه منی ب داخل رحم نرسه برای همن بارداری ر ...

یکم عفونت دارم

پریودنمیشم تواقدام هم هستم قرص هم تاثیرنداره

یکم عفونت دارم پریودنمیشم تواقدام هم هستم قرص هم تاثیرنداره

حتما پیگیر باشه 

آزمایشات قبل بارداری رو انجام دادی؟ کیست؟ تنبلی؟ 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
واسه پریودچی ممکن باعث بشه پریودنشم

نه باعث نمیسه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
پس چراپریودنمیشم رفتم دکترگفت به خاطره عفونته 

مگه چقدر عفونت شدیده؟

نمیدونم واقعا. من یبار از دکترم پرسیدم گفت دلیل نمیشه. 

شاید دکتر شما درست گفته. داروهای مصرفی کن. إن شا ء الله که خوب میشی 

حالا کمی پریودیت عقب بیافته اشکالی نداره

مگه چقدر عفونت شدیده؟ نمیدونم واقعا. من یبار از دکترم پرسیدم گفت دلیل نمیشه.  شاید دکتر شما د ...

دوروزه عقب افتاده 

بیشترازپریودواسه بارداری نگرانم میترسم عفونت باعث بشه باردارنشم

خیلی کمه فقط گاهی یکم خارش دارم