2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

64 بازدید | 2 پست

سلام دوستای خوبم. بچه م چند تا لک قهوه ای روی پوستش داره ک خدای نکرده احتمال داره لک ها بخاطر یه بیماری ژنتیکی باشه. قبلا تاپیک زدم راجع بهش. در هر صورت... همیشه و همیشه بهش فکر میکنم و نگران بچم هستم. جوری که از زندگی خسته شدم. تو بهترین لحظاتمم در حال سرچ کردن این مشکل و غصه خوردنم. همه از دستم خسته شدن و میگن تو دیوونه ای ک از حالا نشستی غصه چیزی ک معلوم نیست وجود داره یا نداره رو میخوری. حتی ارتباطم با همسرم هم تحت تاثیر قرار گرفته. همش بی حوصله م. مثلا میخوایم فیلم ببینیم و من دوباره میرم تو فکر و شروع میکنم سرچ کردن تو گوگل و استرس شدید و حال بد و... شوهرم اصلا بهش فکر نمیکنه میگه من مطمئنم بچه م هیچیش نیست اما من داغونم. همیشه برا بچم نگرانم. توروخدا برام دعا کنید روزای بدی رو میگذرونم

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

عزیزم‌دکتر بردینش؟ اون درست و واضح مشکلو متوجه میشه واستون توضیح میده. بخدا گوگل خیلییییی استرس میده کوچکترین مشکلم توش سرچ کنی یه چیز وحشتناک‌برات میاره بالا که از ترس بمیری گوگلوو ول کن ببر پیش دکتر ببینه واقعا مشکل چیه.

عزیزم‌دکتر بردینش؟ اون درست و واضح مشکلو متوجه میشه واستون توضیح میده. بخدا گوگل خیلییییی استرس میده ...

بردم میگن چیزی نیست اما فعلا نمیشه تشخیص قطعی داد اگه خدایی نکرده اون بیماری باشه ب مرور زمان ایجاد میشه علایم دیگه

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.