2777
2789
عنوان

معتادها😕

201 بازدید | 12 پست

شوهرم با یه معتاد خیلی خیلی بیریخت دوسته و هروز و شب پیششه. ینی اگه روز نتونه شب که سرکار میاد میره پیشش. چندین بار زنگ زدم عباسی معتاده فحشش دادم و تهدیدش کردم که دست از سر شوهرم برداره ولی هروز تماسهاش رو تو گوشی شوهرم میبینم 😔یه روزم زنگ زدم پلیس و ادرسش رو دادم ولی انگار هیچ کاری نکرد پلیسه. چون همین الان عباسی زنگ زد شوهرم دسشویی بود منم گوشیو جواب دادم بهش گفتم خاک تو سرت بی ناموس لجن و قط کردومو گذاشتمش تو لیست سیاه

تا حالا هزار دفه گذاشتمش تو لیست سیاه شوهرم ولی شوهرم حذف از لیست سیاه میزنه تند تند

دلم میخواد طلاق بگیرم ولی ته دلم شوهرمو دوست دارم و نگرانشم دلم نمیخواد تنهاش بذارم چون اون به جز من هیشکسو نداره هیچ خانواده ای نداره.ولی عمر خودمم تباه شده به پاش،ینی باید چکار کنم😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا شوهرت خیلی آقا ست که به گوشی دست میزنی بلاک‌میکنی کاری نداره فقط از بلاک در میاره، 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چرا باید همسرت بره سراغ اون؟ اون آدم ،چه سودی برا همسرت داره؟؟    

نمیدونم اون یه مغازه داره و شوهرم تمام اوقات بیکاریش میره تو مغازه اون‌. حتی در بدترین شرایطی که من با شوهرم حسابی سراین موضوع دعدا کردمو جیغ و داد کردم و حتی تهدید کردم به پلیس زنگ میزنم باز ول میکنه صاف میره همونجا

نمیدونم اون یه مغازه داره و شوهرم تمام اوقات بیکاریش میره تو مغازه اون‌. حتی در بدترین شرایطی که من ...

شاید کس دیگه ای رو نداره همسرتون.چون تو روز روشن وتو مغازه ،که رفت وآمد هست،اون آدم نمیتونه دخانیات مصرف کنه.

شاید کس دیگه ای رو نداره همسرتون.چون تو روز روشن وتو مغازه ،که رفت وآمد هست،اون آدم نمیتونه دخانیات ...

اون ادم بی نهایت حالش بده حتی نمی تونه درست راه بره کمرش صاف نمیشه . خیلی گیج و گنگ و منگه به سختی حرف میزنه .یه ادم چندش حال بهم زنه .اخه چرا هروز شوهرم باید بره پیشش😭