جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 عنوان سادات عزیز 56 بازدید | 4 پست سادات عزیز میشه برام دعا کنید که قبول بشم آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول بشم به خدا خیلی نیاز دارم تورو به خدا برا من هم دعا کنید که قبول بشم یا امام حسین قبول بشم یا امام رضا حاجت دل همه رو بده ؟ ؟ 1399/11/09 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آویشن۶۴ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4816 من هم ساداتم وهم معلم دعامیکنم حتماقبول بشی وهمکارخودم بشی ان شاءاللهدورکعت نمازبرای ام البنین بخون وبعدش بنشین سه تاحمدوسه تاتوحیدویک دوره تسبیح وقسمش بده به پسراش مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 من هم ساداتم وهم معلم دعامیکنم حتماقبول بشی وهمکارخودم بشی ان شاءالله دورکعت نمازبرای ... ممنون انشاءالله اجر شما با خانم فاطمه زهرا باشه
جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 الان دعا کارساز نی دیگه بستگی داره چندتا سوال زده باشی با دعا که غلطات درست نمیشه ... ممنون ولی خیلی خونده بودم
آویشن۶۴ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4816 الان دعا کارساز نی دیگه بستگی داره چندتا سوال زده باشی با دعا که غلطات درست نمیشه ... دعاکنه هرچی به صلاحشه خداصبرواستقامتش رابهش بده ودلش آروم بگیره وبپذیره مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم