2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

30 بازدید | 3 پست

به نظرتون پرکاربردترین چیزی که واسه سیسمونی گرفتید چی بوده؟

و نظرتون در مورد گرم کن شیشه شیر،مینی واش،نی نی لای لای و تشک بازی و کالسکه چیه؟لازمه؟

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

گرم کن شیشه شیر اگ شیر خشکی باشه لازم میشه

تشک بازی اصلا 

کالسکه ما چون ماشین داریم نخریدم اگرم میخریدم اصلا استفاده نمیکردم بستگی داره چقدر بیرونی باشی من بیشتر تو خونه ام مخصوصا ک کرونام اومده 

مینی واش خیلی خوبه 

گهواره نخریدم خالم داشت بهم داد ولی اصلا استفاده نکردم ترجیح دادم رو پا خوابیدن عادتش بشه ک بعدا جایی میرم اذیتم نکنه 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
گرم کن شیشه شیر اگ شیر خشکی باشه لازم میشه تشک بازی اصلا  کالسکه ما چون ماشین داریم نخریدم اگ ...

ممنون از جوابتون.اگه مثلا بخوام خودم بهش شیر بدم ولی مثلا یه نصف روز پیش مامانم بزارمش و براش شیر بزارم گرم کن به درد نمیخوره؟

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از جوابتون.اگه مثلا بخوام خودم بهش شیر بدم ولی مثلا یه نصف روز پیش مامانم بزارمش و براش شیر بز ...

والا اونو نمیدونم تاحالا اینکارو نکردم شیرمم اونقدر نبود ک بدوشم ولی درکل شیر خودمو دادم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..