2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر 😔

231 بازدید | 13 پست

من این هفته شهرستان بودم خونه مادرم شوهرم گفت برای مادرت چی میگیری؟هفته بعد روز زنه؟گفتم مانتو خوبه براش بگیرم .شوهرم حدود۳۰۰گذاشته بود برای مادرم.اخلاقیات واقعا بدی داره مادرم بهش گفتم روز مادر میخوام برات مانتو بگیرم بیا باهم بریم چپ چپ نگاه میکنه ن دستت درد نکنه نمیخواد بگیری،بابات دعوا میکنه از داماد چیزی نگیر فلان و بهمان .بهش میگم مگه من بچت نیستم.بیچاره خودش گفت این چندسال نشد بیا امسال بگیرم .ن نمیخواد توقع ندارم بابات بفهمه دعوام میکنه .شوهرت فک میکنه من سر وضعم چ جوریه ک میخواد مانتو بگیره؟برای داداشم کفش گرفتم چند وقت پیشا چون وضع مالی مادرم خوب نیست کفشاش پاره بود .ب جای تشکر دعوام کرد چرا خریدی؟مگه من گدام؟میگم مگه من دخترت نیستم؟بخدااا شوهرم کاری نداره پول خودمه،کار میکنم!داداشمه دیگه،میگه ن منو زیر منت شوهرت نبر فلان وبهمان.از اون طرف میشینه میگه شوهرت وضعش خوبه چرا میاد یه برنجی،مرغی نمیگیره؟بعد میخوام بخرم ن نخر و دعوا میکنه و ناز ونوز.خسته شدم از اخلاقش

اووووو حالا مامان من از خداشه 😁

با سر میاد کادو بخوام بخرم 

اخلاقش مثل اخلاق مامان یکی از دوستامه اونا خونشون هم میرن میگن چیزی با خودتون نیارید ميندازم دور 🤪

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم میفهمم ماهم یه چیزی واسه خونه مامانم می‌خریم بقیه شو برمیگردونه

🤪🤪🤪 چرا واقعاااااا؟؟؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کامل درک میکنم مامان بزرگ منم اخلاقش همینه اینقدر اذیت میشیم با رفتار و اخلاقش که فقط سالی یبار میریم شهرستان چون واقعا هم اون حال و اعصابش بد میشه هم ما

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
آنقدر اذیت می‌کنه فراری ام بخدا شوهرم ۵تا بستنی بخره همون قدر که خوردیم خوردیم اضافه رو می‌ذاره توی ...

چقد سخته 🤪

دوستان برای تولد همسرمم چیزی بگید چی بخرم موندم