2777
2789
عنوان

شوهرم امشب نمیاد خونمون چون گفتم نمیتونم رابطه ه

| مشاهده متن کامل بحث + 7120 بازدید | 189 پست
از نمکی یا نون خشکیا

بدرد همون نمکی ها میخورن 😒😒😒

زیادیم هستش تازه 😏😏😏😏

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اينم برميگرده به بچگي و نادوني استارتر  ك ميبينه اين چ موجوديه باز اختيارشو دربست داده ب اون

میگه بخاطر حمایت عاطفی خودمو در اختیارش گذاشتم..کم سنه بنده خدا

هر بار این درو محکم ببند برو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من نامزدم حتی یکبارم رابطه نداشتیم ولی تمام خرجمو میده از دوران دوستی میداد تاالان

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
نه نمیده میگه خودت بده من فقط میبرمت دندون پزشکی 

اووووه یک هفته بری اونجا با درد دندون درست شده خرجشم ک خودت داری میدی پول تاکسی و اسنپ رو فقط نداری؟؟؟؟؟؟

بگو زحمتت میشه خودم میرم و میام...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
والا من نامزدم حتی یکبارم رابطه نداشتیم ولی تمام خرجمو میده از دوران دوستی میداد تاالان

والا بوخودا بعد اینا..... 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

كسي كه تو عقد با همسرش رابطه داره يعنى تمكين ميكنه پس شوهر وظيفه داره نفقه بده يعنى هزينه پزشكى شمام ...

بدون تمکین هم مرد باید نفقه ی زن رو بده چون حقی داره به نام حق حبس!

یعنی چی؟ یعنی اگر تا به حال از همسرت تمکین نکرده باشی و همسرت ازت تمکین بخواد میتونی بگی تا زمانی که مهریه ام رو ندی تمکین نمیکنم و قانون این حق رو بهت داده و تا زمانی که مرد مهریه ات رو نداده واجبه که بدون تمکین نفقه ی تو رو بده و به جرم عدم تمکین هم نمیتونه ازت شکایت کنه چون حق با توئه! 

ما خانما از این قانون مردسالار چهار جا بهره بردیم خیلی بده که خانما همینشم نمیدونن و از حق و حقوق خودشون آگاه نیستن! پس زمانی که شما همسر یک مرد شدید تا زمانی که تمکین نکردید و مرد مهریه ی شما رو نداده بدون قید و شرط باید به شما نفقه بده اما اگر تمکین کردید در صورتی واجب النفقه میشید که به تمکین ادامه بدید! یعنی در هر صورت باید به شما نفقه بده!

میگه بخاطر حمایت عاطفی خودمو در اختیارش گذاشتم..کم سنه بنده خدا

با اين وضعيت ميتونه يه مادر اگاه باشه يعني!؟

بعيد ميدونم

اخه اولش ميگيم نميفهمه

ولي وقتي ميبينه بقيه راهنماييش ميكنن باز كار خودشو ميكنن اين يعني عادت كرده ب نادوني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه موقع هایی که پریودم نمیاد پیشم الانم که دندونام درد میکنه نمیاد 

فردا روز ک رفتی سر زندگیت ایام پریودی میخواد بره خونه مامانش؟؟؟؟؟؟یعنی ارزش تو دور از جون فقط ب رابطه اس؟؟؟؟؟؟؟

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

18 سالته باید یکم بزرگ فکر کنی گلم ایشون رسما شوهرته باید خرج شما رو تموم بده 

اگه نداره یه چیزی و اونم نباید وقیحانه بگه نمیدم

شما الان بشین درس بخون تا موفق شی بتونی یه خانوم مستقل باشی از لحاظ مالی

با این وجود ماهیانه هم احتمالا نمیده چیزی بهتون

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
اينم برميگرده به بچگي و نادوني استارتر  ك ميبينه اين چ موجوديه باز اختيارشو دربست داده ب اون

عزیزم وقتی عقد میکنی تمام حقوق و اختیارت میوفته دست شوهرت طبق قانون زیبای ما تو ایران اون تو عقد که میشه پسر حال خودشو میبره آخرش هم میگن تو عقدی خرجت گردن باباته این درست نیست از زمان عقد شوهر وظیفه پرداخت نفقه داره کاری به رسم و رسوم ندارم 

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
با اين وضعيت ميتونه يه مادر اگاه باشه يعني!؟ بعيد ميدونم اخه اولش ميگيم نميفهمه ولي وقتي ميبينه ب ...

من کارخودمو کردم یعنی چیکار کردم منو اگه راهنمایی میکردن که اینجا نبودم 

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است