2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین کمک‌

158 بازدید | 21 پست

بچه ها شده وقتی می‌خوابین دست هاتون یا یه دست خواب بره‌ شدید. خیلی وحشتناکه. چند روزه مدام اینطور میشم.

حتی اگه دستم زیر سرم یا بدنم نباشه. شما تجربه ی یا درمانی ازش دارین؟

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم حتما دکتر برو

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینطوره چن مدته،بیشتر دستم

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
منم متاسفانه همین جوری میشم ولی دنبال درمانش و علتش نرفتم

خیلی میترسم. 

یعنی چند وقته اینجوری هستی؟

شایع ترینش کم خونیه ولی حتما برین دکتر تا مطمئن بشین از علتش 

راست میگی . خیلی کم خونم

راست میگی . خیلی کم خونم

خب دیگه

حتما برو دکتر کم خونی و دست کم نگیر که هزار تا مریضی دیگه پشتش میاد اگه درمان نشه

برو دکتر سه ماه داروها رو بخور خوبه خوب میشی

البته تغذیه هم مهمه من یه بار با تغذیه ی خوب کم خونیم برطرف شد بدون دارو 

نزدیک یک سال میشه .ولی هر وقت قرص آهن میخورم خوب میشم ولی نزدیک یک ماه یا دوماه قرص نخورم دوباره این ...

چه جالب. منم مدتی قرص آهن خوردم بهترم. ممنون

خب دیگه حتما برو دکتر کم خونی و دست کم نگیر که هزار تا مریضی دیگه پشتش میاد اگه درمان نشه برو دکتر ...

ممنون .

میشه بگی چه خوراکی مصرف کردی؟