2777
2789
عنوان

رانندگی بلدین؟؟

195 بازدید | 15 پست

من بلدش نیستم همیشه ماشین داشتیم از بچگیم اما من بلدنیستم الان ثبت نام میخوام کنم برا گواهی نامه خجالت میکشم  اونجا بگم بلد نیستم همش حس میکنم کار سختیه شما قبل گواهی گرفتن بلد بودین یا اونجا یاد گرفتین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بلی ۷ ساله گواهینامه دارم و پنج ساله ماشین دارم

منم قبلش بلد نبودم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

اره بلدم ولی گواهی ناممو دادم یکی برا ماشین ثبت نام کرد گواهی ناممو گم کرد منم جرات نمیکنم اعتراض کنم🤐 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
میشه این برام گزارش بزنی 🙏 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5299864/کیا-خیلی-کلاس-میزارن ...

زدم عزیزم

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
بلی ۷ ساله گواهینامه دارم و پنج ساله ماشین دارم منم قبلش بلد نبودم

خب پس تنها نیستم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌