میدونم ازمن خوشش نمیادو من یه برادر شوهر دارم هر دقه میشینه پز اون یکی عروسش میده ،برادرشوهرم مجرده مادرش داره دنبال زن میگرده براش همشم پیش من میگه عروسی میگیرم فلان باشه بهمان باشه از الان داره تخم حسادت تو دل من میکاره از نظر اون من اصلا معرفت ندارم بگین چکار کنم بیخیال بشم همش میگه باید یه عروس خوشگل بگیرم بااینکه هر موقع تو فامیل هستم مرکز توجه همه اقوامشون هستم بخاطر زیباییم اما از نظر اونا زشتم چون تپلم😞😞😞اعتماد به نفسم صفر شده خواهشا توهین نکنید
اون یکی عروس میاد حالشو میگیره اونوقت قدر تورو میدونه ساختمان پزشکان یادته
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بعدم بهش بگو همچین دخوریو حتما ب تو و پسرت میدن شک نکن
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘