2777
2789
       بگیر خودم مهرشو میدم سرویسو ایناشم با من

رفیق دمت گرم کلا همچیش با خودت فقط من خواستگاری رفتنو تجربه کنم   یا یکی میگیریم دوتایی  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
عزیزم بحث ها خانومانه است و بیس کار نی نی سایت برای خانوم هاس حالا شما با مردای خاله زنک مشکلی ندا ...

شما باگفتن کلمه خاله زنک هم بخودت هم به من هم به تموم خانمای این سایت داری توهین میکنی

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت فقط اسمش اینه بابا همش که زنای باردارو بچه دار نیستن ماهم هستیم سنمونم کمه و مجرد حالا چه اشکال ...

شما خانومی و میخوای اطلاعات بره بالا

چون اکثر بحث ها خواهر شوهر مادرشوهر جاری و ایناس

خوبه برات

ولی از نظر من ،مرد نرمال اونقدر سرش گرمه کار درس و زندگیه ،که وقت نمیکنه بیاد نی نی سایت

رفیق دمت گرم کلا همچیش با خودت فقط من خواستگاری رفتنو تجربه کنم   یا یکی میگیریم دوتایی   ...

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

کوفت ، چی گفتم مگه

زن گرون شده دیگه باید یکی  بگیریم نصف نصف  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
   کوفت ، چی گفتم مگه زن گرون شده دیگه باید یکی  بگیریم نصف نصف    

یا پیغبر خودت به ما نظر کن

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...
 یا پیغبر خودت به ما نظر کن

شک نکن همینم میشه با این اوضاع اقتصادی مملکت

شک نکن همینم میشه با این اوضاع اقتصادی مملکت

ندومبه ولی غیرت چی میشه؟

عزیزم،از نظر بنده مردی که تو کاره خانوم ها سرک بکشه،خاله زنکه.. توهینی نمیبینم

نظرتون براخودتون محترم ، اینجاییم تاازتجربه های هم استفاده کنیم . خاله زنک لفظ مناسبی برای یک خانم متشخص نیست درضمن نمیشه چوب قضاوت بدست گرفت وتوسربقیه زد. ناراحتوقضاوت کردن یه انسان حق الناسه ! التماس تفکر🙏موفق باشید.

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
   کوفت ، چی گفتم مگه زن گرون شده دیگه باید یکی  بگیریم نصف نصف    

خواهر خطرناکیا😱

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
 ندومبه ولی غیرت چی میشه؟

عا راس میگی، حالا یکمم غیرتی شو روش من مشکلی ندارم ، فقط ظرفای منو بشوره دیگ چیزی نمیخوام ازش ن ن راستی غذا هم بپزه  

خواهر خطرناکیا😱

چی گفتم مگه ،دارم باهاش شوخی میکنم

حالا یکمم خطرناکم شما فاصله بگیر

عا راس میگی، حالا یکمم غیرتی شو روش من مشکلی ندارم ، فقط ظرفای منو بشوره دیگ چیزی نمیخوام از ...

اها پس خودت چکار کنی؟