بزار کته رو هم بگم پس ..
هر مقدار برنجی ک می خوای رو بعد این که پاک کردی بریز تو قابلمه خوب بشور خوب یعنی مثلا ۶ ۷ بار اینا .. چون دیگه قرار نیس آبکشش کنی باید خوب بشورز تا خاک برنج گرفته شه رو مزش تاثیر داره ..
بعد برنجت هر مقداری بود روش در حدی آب بریز که یه بند انگشت روش آب باشه می تونی بند انگشتت رو بگیری رو برنج دقیق اندازه بزنی
بعد بزارش رو گاز با شعله ی ملایم ( زیاد و کم نباشه ) و
مثلا اگر ۲ پیمانه برنج گذاشتی ۲ قاشق مرباخوری نمک اگر ۳ پیمانه برنج ۳ قاشق مرباخوری نمک اضافه کن یه هم آروم بزن
بزار دیگه بجوشه و نم نم آبشو بکشه
بعدش دیدی برنج قد کشیده روغن پخت و پز رو اضافه کن خیلی آروم هم بزن
زیاد اینور اونورش نکن ک شفته نشه
روغن کرمانشهای نیک منش بریزی ک ی بویی از برنج بلند می شه ک سیر نمی شی ازش
دیگه برنج کاملا آبش رو کشید زیرش شعله پخش کن بزار
شعله رو کم کن و در قابلمه رو بزار
بخار برنج بعد ۱۰ دقیقه حدودا در اومد دم کنی رو بزار دم بکشه ...
نوش جان