2777
2789
عنوان

ینی پسری وجود داره که تا سن 28،29...

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 128 پست
نمیدونم چطور بیانش کنم اما خب پسر بی تجربه تو روابط عاطفی نمیخواستم  ببین پسرا خیلی تو دنیای خ ...

چقدر برعکس.

اینکه همه چیزو با خودت تجربه کنه که قشنگ تره

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
الان تو زندگی بچه ننه نیست؟ 

چرا یه کم هست من کنار اومدم خب هر خانواده ای یه جور تربیتی دان مثلا ما اصلا تو خانواده قربون صدقه هم نمیریم

اینا قربون صدقه میرن 

مثلا هر روز صبح به منو پدر و مادرش پیام میده مامان باباش جواب میدن سلام توپولی سلام لپ گلی سلا عشق دلم😅😅😅

الان۲۹سالشه شوهرم باورت میشه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا قسمت کرده فقط اون قسمت گرمشو😐😁 ب اندازه موهای سرش دوست دختر داشت خدارشکر آخرین بودم ب ازدواج ...

یخ نظر من گذشته مهم نیست مطمئنن خیلی دوست داشته که باهات ازدواج کرده

منم خیلی برام مهم بود که کسی که میاد توی زندگیم قبل من با هیچکس نباشه خیلییی بهش فکر میکردم خودمم تا ۲۵ سالگی هم هیچکس تو زندگیم نبود و تنها بودم اما بعدش با عشقم آشنا شدم که آشناییمون به منظور آشنایی نبوداااا🤭 ولی کم کم باهاش آشنا شدم و توی حرفاش و درد و دلاش فهمیدم که توی ۱۹ سالگی یه ۶ ماهی با یه دختر در ارتباط بوده به قصد ازدواج و دستشم بهش نخورده چون مذهبیه عشقم و خب اون دختر هم از اینا که میتیغن از آب دراومده که وقتی فهمید بیخیالش شد و دیگه هیچکی تو زندگیش نبود تا با من آشنا شد....منم وقتی عاشقش شدم فهمیدم که هیچ اهمیتی نداره گذشته اش همین که دست از پا خطا نکرده و رابطه اش رابطه بدی نبوده کافیه 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
هرگز نمی تونم حتی تصور کنم همسرم قبل من با کسی رابطه جنسی داشته. چرا همه چیزو عادی می کنید

الان که بیشتر پسرها قبل ازدواج با چند تا دختر دوست بودن..و شما هم هیچ وقت نمیتونی بفهمی..بچسبی به گذشته خوبه یا الان فقط با تو باشه خیانت نکنه..من چیزی رو عادی نمیکنم جامعه عادی میکنه

🌹همیشه عشق باشد..همیشه برکت🌹کورد کرمانشاه

با اجازه استارتر عزیز

سلام دوستان روزتون بخیر 

من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم و دارم یه کار پژوهشی داخل شهر اصفهان انجام میدم که نیاز دارم افرادی(خانم و اقا) که مبتلا به اختلال پانیک  هستند یه سری پرسشنامه انلاین رو پر کنند ...

دوستانی که مبتلا به این اختلال هستند، اگر هر کدومتون مایل به همکاری بودین به من اطلاع بدین تا لینک پرسشنامه رو براتون ارسال کنم

همکاری شما میتونه به ما کمک کنه تا شاید درمانی مناسب و راحت برای بهبود شرایط و حال عزیزان مبتلا به این اختلال رو تهیه کنیم 

ممنونم از بزرگواریتون

پانیک#

فکر میکنی عزیزم مذهبیا فوق العاده داغن😐😐😐 بعد ی جا خودشونو تخلیه میکنن 

به خاطر همونه که می خواد زود ازدواج کنه ما هم مخالفیم ولی خوب بهمون گفت من دوست ندارم گناه کنم