2789

من یه دختر اسفند ماهی هستم که از کوچیکی مامان و بابام  دعوا میکردن همیشه، و الان هم پیش مامانم مامانم زندگی میکنیم بهتر بگم مامان جونم  جدا از بابام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ سالمه

من 13 سالمه

خانوادم سختگیرن و خیلی محدودم میکنن

هنوز ک هنوزه برام گوشی نگرفتن تبلت دارم

من شیش ساله با یه دختر مهربون دوستم ولی تا حالا باهاش بیرون نرفتم ، فکر میکنن من کار بدی میکنم ولی من مث خیلیای دیگه نمیخام ارایش کنم و بد حجاب باشم اتفاقا عاشق چادرمم

اما اینا نشون میده چقد دوسم دارن

منم سرگرمیایی واسه خودم پیدا کردم ک خانوادم راضی باشن 

ولی درجه اول علاقه خودمه 

ک خودمم این سرگرمیارو دوست دارم

عزیزم اگه خودت بخوای تو هر شرایطی میتونی خوب باشی

حالا بگو بابت چی ازشون ناراحتی شایدبتونم کمکت کنم

من فقط یه خاله دارم مامانم جونم از کوچیکی خالم رو بیشتر دوست داشت تا مامانم، هر روز چه من و خواهر م یا برادرم کوچیکم باشه یا نباشه مامان جونم سر طلاق گرفتن با مامانم دعوا میکنه   خلاصه داستان میشع زندگی من... تا اینجا بدونین  

من یه دختر اسفند ماهی هستم که از کوچیکی مامان و بابام  دعوا میکردن همیشه، و الان هم پیش مامانم ...

عزیزم 😢💖

به نظرم نمیتونی کاری بکنی ک برگردن پیش هم 

چون شتید دلاشون پیش هم نیست

ولی میتونی خودت خودتو خوشحال کنی

من فقط یه خاله دارم مامانم جونم از کوچیکی خالم رو بیشتر دوست داشت تا مامانم، هر روز چه من و خواهر م ...

خودتو ازین فضا دور کن 

همع خانوادتو دوست داشته باش و همیشه مراقب داداشت باش 

اما بیشتر به فکر دل خودت باش

بشین منطقی باهاشون حرف بزن و از دردات بگو اگه درک نکنن واقعا باعث تاسفه

مامانم سر کار میره  داداشم خیلی اذیت میکنه بخاطر همین کتک خورد از مامان جونم منم که همیشه با همه ی بدی هایی که بهم میکنن بازم دوستشون دارم  هر روز از جانب خانوادم همش بهم تو هین میشه  بازم اومدم طرفداری کردم بخاطر همین مثل همیشه یه حرفی بهم زد مامانم جونم که ازش باز متنفر شدم

مامانم سر کار میره  داداشم خیلی اذیت میکنه بخاطر همین کتک خورد از مامان جونم منم که همیشه ...

داداشت حق داره ، اون بچگیشو از دست داده

واقعا برای مامان جونت متاسفم

به نظرم خیلی مراقب داداشت باش اون الان اسیب پذیره 

نمیدونم باید این حرفو بزنم یا نه، اما اگه تکرار شد باید  توروی مادرجونتم واستی 

بازم من نمیدونم چون من اطلاع کامل ندارم 

ممکنه یه چیزی بگم ک شرایطو برات سخت تر کنه

اما همین ک با حرف زدن سبک میشی خوبه بازم