2777
2789
کرونا گرفتم گریه گریه گریه

در بارداري كرونا گرفتي؟ 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اولی مثل ملکه ها بودم هیچیم نبود و مادرمم خیلی هوامو داشت و میخوردم و میخوابیدم و شوهرمم بهم میرسید .

برا دومی برای دشمنمم نمیخوام اون بارداری رو 

خودم مشکلی نداشتم اما تا روز آخر سرکار رفتم وضعیت مالیم افتضاح خوراکم همش چیزای الکی و به درد نخور مادرم به جای اینکه هوامو داشته باشه نگران این بود که دیگه نمیتونم کاراشو براش انجام بدم و بیرون برم .شوهرم عصبی هر روز خدا باهام دعوا میکرد، سختی نبود که نکشم 

یه نفر حتی یه وعده غذا هم برام نمیفرستاد و همه غر میزدن کی دیگه بچه دوم میاره

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
عزیزم منم دقیقا مثل شما سقط داشتم .. و همین حس رو داشتم  و اول ک متوجه شدم باردارم گفتن هماتوم ...

دیگه چیزی ب زایمانت نمونده انشالا ی نینی خوشگل و‌سالم‌و سرحال میگیری بغلت همه‌چیز یادت میره.

طول سرویکست تو‌چند هفتگی گفتن کمه و چند بود؟

مامانایی که زایمان طبیعی داشتین در حین زایمان فقط درد داشتین یا نفستون هم تنگ میشد؟؟؟؟

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
عزیزم منم دقیقا مثل شما سقط داشتم .. و همین حس رو داشتم  و اول ک متوجه شدم باردارم گفتن هماتوم ...

به اميد خدا بسلامت فارغ بشي

إنَّ مَعَ اٌلعسرِ يُسْرا

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

همش میدوییدم دنبال دکتر سزارینم کنه سنگینم بوددم دوهفته اخر همش استررس نه دوس نداشتم جایی برم کسی ببینتم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
برا شوهرم ناز کنم بگم دلم غذا نمیخواد یا حالم بده😂😂😂برعکس انقد خوردم،ماهه آخر دیگه ۱۰۰ کیلو شده ب ...

واییی منم ۱۳ کیلو اینا چاق شدم تا الان 

بعدش چقدر شدی ؟من‌سر این‌ سنگینیم‌اعصابم‌خورده بیشتر کلا اعتماد ب نفسم رفته 

بعدش چقدر کم‌کردی بلافاصله ؟