2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حستو بگو کجا دیدیش چه وقتی ازشبانه روز 

تمام لحظات زندگی همراهم بود تا۱۳سالگی

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
عالیه😈😈😈😈👿😈😈👿😈👿😈👿😈👿😈👿😈👿😈👿😈👿😈👿😈👿😈👿

پشت سرت ی چیییییییی سیاه میخوا بغلت کنه😂😂😂😂

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

ما تو ی خونه ویلایی که مستجر بودیم بعد بابام شب کار بودالان که میگم تنم داره میلرزه😔بعد من و مامانم تنها بودیم تو فکر کن تو ی خونه ی هیلی یزرگ اومدنم متروکه باشی و بعد یک دفعه یک سایه از کنار پنجرمون رد شد 😭خدایی بدترین خاطرم بوده و اون خونه خدایی بدترین خونه بوده که توش بودیم 4 بار مارو گاز گرفته شبا اتفاقات عجیبی میفتاده 

امروز نشستم فیلم کینه رو دیدم هنوز دارم خودمو لعنت میکنم

عاشق فیلمشم .فیلم زیر سایه هم ببین ایرانیه 

امشب با شوهرم دیدمش الان صاف نشسته میگه خدا لقدتت کنه فردا میخوام برم سرکار میترسم بخوابم😂😂😂

شماره چند ؟؟ 

فکر کنم۴مال۲۰۲۰بود

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عزیزم میشه راهکارتو بگی؟

میایی خصوصی یه تاپیک دیگه نوشتم چند نفر گفتن این خرافات و مسخره بازیا چیه والا به آدم حمله میکنن من فقط راه هایی که برای بقیه جواب داده میگم سوره و دعا از اماما از خودم در نمیارم