2777
2789
عنوان

مهریه و نفقه

284 بازدید | 20 پست

داداشم با یه خانوم که قبلا ازدواج کرده بود ازدواج کرد و حالا یه بچه بیست روزه دارن اما دوساله هر دوهفته یکبار دعوای شدید میخوایم دادخواست طلاق بدیم مرد میتونه درخواست بده ؟و چیزی نداره فقط یه کارمند ساده برا مهریه مال اموالی نداره جز فیش حقوق 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله مرد میتونه درخواست بده

تا قرون آخر هم باید مهریه رو بده

فقط قسط بندیش کم میشه (اگه حقوقش کم باشه یا توان مالی نداشته باشه)

یا هم با خانمش توافق میکنن که مثلا بجای ۴۰ تا سکه ۱۰ تا بده

دعواشون سر چیه

شوهر قبلیش بایه زن چهل ساله بوده سراون طلاق گرفته آلان به همه چی شم داره میگه ترسیدم ازقبلی خیلیم زود دوران عقد حامله شد که مثلا زندگیش محکم بشه الان دنیا اومده اما همون دوران بارداری هم هرروز تقریبا دعوا بود 

چرا اخه بایه بچه کوچیک دعوا که نشد حرف این همه مشاوره و.. زندگی الکی نیست که بخاطر دعوا جداشن اخه

نمیره مشاوره میگه من ایراد ندارم گفتن با روانشناس حرف بزن بخاطر شک و بدبینی چندوقت یکبار داداشم پرینت خط خودشو میگیره میده به این نصف شب گوشیشو چک میکنه جیباشو میگرده به همه چی شک داره پیش من حرف نمیزنه میگه گوشیتو گذاشتی ضبط صدا 

چی بگم والله انشالله درستشه حتما ببریتش دکتر با بزرگترش صحبت کنید که راضیش کنن ببرنش دکتر ولی طلاق ب ...

بزرگترش میگه داماد بیاد بمونه خونه ما اینجا زندگی کنن مامانش میگه روحیه بچه من خرابه بخاطر ازدواج قبلی گفتم پس چرا شوهرش دادین بچه هم خودش رفته دکتر دوران عقد کلی دارو مصرف کرده برا زود حامله شدن البته داداشمم مقصره ما گفتیم به دردت نمیخوره قبول نکرد