2777
2789
عنوان

خانم های طرفدار حقوق زنان بیان

146 بازدید | 13 پست

نظرتون راجع به این متن چیه

اگه ی زن به مرد خیره بشه داره دلبری میکنه ولی اگه ی مرد به زن خیره بشه بیمار جنسیه

اگه زن شاغل بشه و پول دربیاره داره کمک میکنه ولی این وظیفه ی مرده

اگه ی زن تو کافه یا رستوران بخواد دونگی حساب کنه مستقله ولی اگه مرد این کار رو بکنه خسیسه

اگه ی زن تو روی مرد وایسه یا حتی بزنتش قویه ولی اگه ی مرد این کار رو بکنه خشن و بی رحمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا با شوهرش بره رستوران پول غذاشو بده که یعنی مستقله موافق نیستم

زن اگه خیره شه نمیگن دلبری براش یه مثنوی درست میکنن

زن اگه مرد رو بزنه بهش نمیگن قوی کارش بده اما اگه از خودش دفاع کرد میگیم قوی

اولی و دومی رو اولین بار بود راستیتش میشنیدم

به زن اولی میگن کرمو .غیر ممکنه نگاه نکرده کلی حرف پشت زن در میاد حالا کرده باشه

اطراف من دومیم فقط در صورتی زن میره سرکار و پولو نمی ده که کل کار خونه با اون باشه اونم باز کمک میکنه ( قدیم تر چه بسا هم پولو میدادن هم کل کار خونه)

سومی اینجور جا افتاده تو ذهن بعضی ها چون قبلا اکثرا مرد می داد و زن نمی داد الان چون زن داره میده مرد میگیره اینجوری فکر می کنند که بازم من اصلا قبول ندارم🤚🏻 درستش اینکه طرف بدون اینکه بگی دنگشو بده. اصلا زشته؟؟ دنگ چیه؟؟؟ قبوله هر بار یکی حساب کنه

آخری هم چه خبره؟؟؟ مگه چال میدونه؟؟؟ این کارا زمانی که مردا دست بزن داشتن و زنا تو سری خور بودن فانتزی بود نه الان!!!! الان وقتی همدیگرو میشورن بیشتر خوششون میاد

تازه قبلنا هم وقتی فانتزی بود که زن داشت دفاع میکرد از خودش فیلمای خیلی قدیمی آمریکا رو ببین قشنگ کتک زدن زنو برای دفاع از حیثیت و اقتدار مرد یه چیز خنده دار نشون داده اونجا اینکه مرد کتک میزد نوعی اقتدار بود

چطور مرد ی سالاد درست کنه کرد زندگیه و مرد رویاهاس اونوقت زن هر‌چی بدوعه تو خونه اخرش به چیزیش کمه

اون مخارجم همینه جامعه ما اینطوری تقسیم کرده که مار خونه ب عهده زن باشه مخارج و تعیین تکلیف ب عهده مرد 

اگه این قسمتو‌دوست ندارن تو کار خونه و بجه داریم دقیق مشارکت کنن 

تمام حقوق دیگه ام‌مساوی

میدونی چرا این جمله‌هایی که گفتی در جامعه ما صدق می‌کنه؟ چون از برابری حقوق زن و مرد خیلی خیلیییی دو ...

لینک زیر در رابطه با حقوق بانوانه، لطفا امضا کنید 🙏🏻 https://www.karzar.net/18533

عزیزم این که حقوق زنا رعایت شه حقوق مردا رو زیر سوال نمیبره.. نوشته ی شما درست بود ولی هم به زنا ظلم میشه هم به مردا .. حالا چون توی بعضی موارد مردا مظلوم ترن زنا باید از حقوق خودشون بگذرن؟  

لااقل یه جوری باشید که اگه تصمیم گرفتیم مثل خودتون باشیم بتونید تحمل کنید :)