2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست
حالا دوست عزیز فک کردی مهریه رو حق زن میدونن میتونی بگیری اونم گرفتنش شرایط داره، باید زوج پول داشته ...

کی این قوانین رو به وجود آورده ؟

این همه چیزو از ما می گیرن 

واسه همین مهریه سر ما منت می ذارن 

اگه اینم نبود ما چه حقی داشتیم ؟

البته اینکه اینم اکثر اوقات بهمون نمی رسه بی تاثیر نیست🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی این قوانین رو به وجود آورده ؟ این همه چیزو از ما می گیرن  واسه همین مهریه سر ما منت می ذار ...

... مهریه رو از 1000 تا زن ی نفر میگیره اونم اقا شرایطشو داره یا خودش خیلی مرده میده

خودمون  

ما خیلی حقا داشتیم خودمون نخواستیم 

مهریه رو که بردارن خودش حکم حق طلاقو داره چون مردا اگه مهریه نباشه راحت طلاق میدن  

گلم تو اینترنت ی سرچ بزن 

اقا اگه بخواد خانوم و طلاق بده میره درخواست میده طلاق میده مهرشم قسطی میکنن مثلا 6 ماه ی نیم سکه . چون ما هیچ حق و حقوقی نداریم 

گلم تو اینترنت ی سرچ بزن  اقا اگه بخواد خانوم و طلاق بده میره درخواست میده طلاق میده مهرشم قسط ...

شما منظور منو متوجه نشدین عزیزم این  چیزای بدیهی نیاز به سرچ نداره در پاسخ حق طلاق نداشتن خانما گفتم منظورم این بود که طلاق ندادن مردا بخاطر مهریه هست

من راهیِ توام 🧳 ای مقصد درست!
شما منظور منو متوجه نشدین عزیزم در پاسخ حق طلاق نداشتن گفتم منظورم این بود که طلاق ندادن مردا بخاطر ...

چرا کاملا متوجه شدم اگه مردی بخواد طلاق بده مهریه زیاد پاگیرش نیست مثلا خانومی 100 سکه مهرشه اقا هم میتونه شاهد ببره ک از لحاظ مالی ضعیفه بعد خانوم طلاق میده با مثلا شش ماه نیم سکه البته دیگه تعداد سکه ها رو قاضی تععیین میکنه حالا جالبیش اینه زن و طلاق داد حالا اقساط نده خانوم باید کفش اهنی بپوشه بره دنبالش تازه دباره میتونه درخواست کمترش کنه دیدم ب وفور ک میگم با ی سرچ ساده تو گوگل همه چی دستت میاد یا ی مشاوره با ی وکیل اووف

[QUOTE=] فک کنم تا حالا اصطلاح مهرم حلال جونم آزادو نشنیدین   جالبه هر چی ام میگید با نظر خودتون د ... [/QUOTE]

اره اونو شنیدم مهرم حلال جونم ازاد ولی بازم اخرش مرد باید رضایت بده ب قول شما اصطلاحه

حالا بشینیم از محدودیت ها از بند ها از زنجیر های ک تو گردنمونه به هم بگیم هر دو تو ی جامعه ایم هر دو زنیم هر دو درد مشترک داریم و ی قانون واسه هردومون هست و و و 

با شما دعوا ندارم عزیزم حق با شماست