2777
2789
عنوان

رسم جهاز دیدن

1108 بازدید | 20 پست

اگر رسم جهاز دیدن نبود،

دیگه لازم نبود یخچال و سرویس بهداشتی دیزاین بشن

دیگه وسایلی که بهشون نیازی نبود نمیخریدن

دیگه کسی نمیگفت فلانی، فلان مارک رو داره منم باید داشته باشم، چشم و هم چشمی کمتر میشد

دیگه قرار نبود همه وسایلا فلان مارک باشه و انقدر به خانواده ها فشار بیاد،

تو خانواده ی ما که این رسم از بین رفته، ولی بیاین همه جا این رسم رو از بین ببریم،

جدا از بحث اوضاع اقتصادی این روز ها و فشاری که به خانواده ها میاد، چرا دیگران باید بیان ببینن شما تو خونتون چی دارید ؟؟؟ به کسی ربطی داره اصلا؟؟

این رسمای مزخرفو همگی از بین ببرین همه از خودتون شروع کنین بخدا اگه قدرتمند باشین و به فامیل رو ندین کسی ازتون ایراد نمیگیره

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

قدیما این رسم خوب بود هرکس میرفت یه چیزی برای دخترخانم میخرید ولی الان نه چشم وهم چشمی 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخچالمو درحد توان و استفاده خودم چیدم

تاخرتناق پرنکردم که نخورموبمونه

همچنین فریزرو

دسشوییمم ازیین نکردم

فقط توحمومم وسایلای سبد رختو پودر لباسشویی ایناگذاشم که اگر جابود تو آشپزخونه میزاشم دراونم میبستم

دست خودمونه هرکارکنیم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

این کرونا خیلیییی بدیا داشتا...

ولی از ی لحاظ آیی خوب بود...خیلی از عروس دومادا ب بهونه کرونا ک نمیشه مراسم گرفت رفتن سر خونه زندگیشون..دیدم ک میگما😁

این رسمای نسبتا مزخرفم خب طبعا کمتر شده..

سلام. 

شب همگی بخیر. 

تو فامیل ما هم تقریبا از بین رفته، ولی بعضی هاشون هنوز این رسم رو دارن. (البته تعداد کمی هستن)

منم اجازه ندادم این رسم برام اجرا بشه، بنظرم بدیاش بیشتر از خوبیاشه.

این کرونا خیلیییی بدیا داشتا... ولی از ی لحاظ آیی خوب بود...خیلی از عروس دومادا ب بهونه کرونا ک نمی ...

من خودم از اول گفتم عروسی هم نمیخوام، خدارو شکر کرونا هم کمک کرد 😂😂😂