2777
2789
عنوان

پیام شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 50 پست
اونایی که میگن حساسیت نشون نده فازشون چیه ؟ طرف به دخترخاله اش پیام داده زنش حق داره بدونه به چه دلی ...

واقعا هم چرا باید ب دختر خاله پیام بدع من نمیدونم

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم گوشیو پرت میکردم تو دیوار چقد راحت گوشیشو دادی

باز تو پرت میکردی تو دیوار من ک کل پیام هارو میخوندم یعدم درو پیکر شوهر رو یکی میکردم بعدم چند روزه دیگ ب ی پسر پیام میدادم نا تلافی بشع

باز تو پرت میکردی تو دیوار من ک کل پیام هارو میخوندم یعدم درو پیکر شوهر رو یکی میکردم بعدم چند روزه ...

منم کل پیامارو باید میخوندم ولی ب پسر پیام نمیدادم جون این حرکتو توشخصیت خودم نمیبینم ارزششو نداره یعنی البته میدونم شماام از روی انتقام و تلافی میگی

لااااایک نکنید🤚لاااااااایک نکنییییید👹👹
منم کل پیامارو باید میخوندم ولی ب پسر پیام نمیدادم جون این حرکتو توشخصیت خودم نمیبینم ارزششو نداره ی ...

معلومه ک از روی تلافی میگم عشقم ، اون جوری حساب کار دستش میومد وگرنه من انقدر از مرد زده شدم ک دلم نمیخواد حتی ب کسی نگاه کنم بخدا چ برسه بیام باهاش بریزم روهم

شمارشو بلاک کن  اسم خودتو توی گوشیش به اسم دختر خالش سیو کن ببین چه پیامی بهش میده😅💔

وای چرااین به فکرمن نرسیدبرای یک کاری

اونوقت اگه طرف که شمارشوپاک کردیم خودش پیام بده دستمون رومیشه دیگه؟درسته؟؟؟

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
معلومه ک از روی تلافی میگم عشقم ، اون جوری حساب کار دستش میومد وگرنه من انقدر از مرد زده شدم ک دلم ن ...

اره ولی ب نظرم مردا انقدر ارزش ندارن ک خودمونو اینجوری اذیت کنیم 

لااااایک نکنید🤚لاااااااایک نکنییییید👹👹
یه مدت هیچی نگو نذار مثل من انقد حساسیت نشون بدی و گیر بدی که گوشیشو نده دستت یا صدتا رمز بذاره  ...

نمیدونم والا خیلی فکرم مشغول شد ذختر خالش هم ادم درست و‌حسابی نیست با خیلی از فامیلاشون بوده سر همین فکرم مشغول شد همش میگم کاش همون موقع میپرسیدم چی شده حال دخترخالتو میپرسی مطمئنم مسیجشم پاک میکته من نمیتونم دیگه بیینم دلیل ازش بخوام