سلام من ۲۷ سالمه و میخوام اقدام کنم برای بارداری و تمام فکر و ذکرم دوقلوزایی هست با علم به تمام سختی هاش البته☺️و اینکه وراثتی ندارم اینجا توی شهرستان ما دوتا دکتر هست که دارو تجویز نمیکنن برای دوقلوزایی ازتون میخوام یه دکتر خوب که بی چون و چرا بهم دارو بده رو معرفی کنین فرقی نمیکنه کجا باشه🙏🙏
منم دوقلومیخواستم.هم بشدت دست وپادارم هم چندتابچه بزرگ کردم.باداروهای شیمیایی ک دوقلونشد.ی ماماخونگی ی دارو داد دوقلوشد اما یکیش جذبی بود.الان ی پسردارم.فقط خداروشکر میکنم ک ی دونه شد.موندم تو بزرگ کردنِ همین ی دونه.وقت نمیکنم غذابخورم یا نماز بخونم.
حالا دیگه خوددانید
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
وای منم این تفکر رو داشتم دوقلو بیارم. الان هفته نهمم یه قلو. دارم میمیرم از شدت تهوع و استفراق اینقد لاغر شدم از بس هیچی نمیتونم بخورم. حالا دوقلو هورمونات دو برابر میشه این حال افتضاح تر میشه. از دور حاملگی قشنگه ولی وقتی خودت حامله میشی خیلییییییییی سخته. بنظرم همه چی بو میده. امروز از بوی نون تازه اینقد بالا آوردم داشتم میمردم بخدا
هرگاه درمسیر زندگی تندبادی وزیدن گرفت ریشه داران خم شدند اما نشستند، پس در این میان ماندن خصلت ریشه داران است.