2777
2789
عنوان

بیاید درددل😔

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست
دستش بشکنه .ببخشید ازکتک خوردن نفرت دارم

باورکن سر چیزهای مسخره نه کاری کردم نه حرفی زدم.خیلی دلم شکسته خانواده م نیستن تاچیزی بشه میگه چی تو مال مادرت  ،مادر ج   ن   د   ه  فلان متدر ک  س   کشت  اصلا فحش هچی نمیگم فقط سکوت میکنم.تاچیزی میشه میگه برو ازاینجامیخام راحت باشم خسته م.به خداباهمه چی ساختم دم نزدم

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه هفتس دارم جم میکنم الان یخچالو از برق کشیدم ازخستگی پاهام درد میکنه با یه بچه کوچیک .

خب عزیزم این کار مردونه نیست واقعا یعنی نمیدونن باید چیکار کنن. من مامانم اومد از خیلی قبلش بوفه و وسایل پذیرایی رو جمع کردیم بقیه اش رو هم خورد خورد اوردیم تو خونه روز اخرم من تو خونه جمع میکردم کارتن و سبد میکردم میدادم میبردن خالی میکردن و میاوردن

پسر منم دو سال و نیمش بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بخدا داره  اگه شوهرم پاشه مثلا کاری بکنه میگه تو چرا یعنی این ذهنیتو بهش داده ک کار خونه مال ...

خووب منم قبول دارم کارخونه مال مرد نیس مگهقراره هم زحمت بکشن هم کار کنن ولی اما موقعی ک خدایی نکرده مشکلی چیزی داری ک عیب نداره

بمیرم برات😔

درد هرکس تو دلش هست پس غصه نخور خیلی بدتر ازشما هستن.من پرده گوشم آسیب دیده به قرآن چنان محکم میزنه توسرم چنان پرتم میکنه هیچ هیچی نمیتونم بگم.کاری نمیتونم کنم ۱۱۹سالم بود الان۶سال گذشته کارم همش گریه س و اهنگ گوش دادن هیچی نگفتم انقدر ریختم تو خودم داغون شدم

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
حق نداره سرمن خالی کنه گناه من ک نیس عرضه داشت مستاجر نمیبود خیلی فرصتارو از دست داده ب من چه آخه

آره اینکه قطعا درسته ولی ان شاء الله چند روز بعد که اسباب چیدید حالش خوب میشه فعلا دم پرش نرو باهاش دهن به دهن نشو مراقب باش مدارک و.. گم نشه باز غر غر کنه سرت

من اینی که میگم برای دفاع از شوهرت نیست برای اینه که خودت کمتر غصه بخوری میگم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب عزیزم این کار مردونه نیست واقعا یعنی نمیدونن باید چیکار کنن. من مامانم اومد از خیلی قبلش بوفه و و ...

الان برا کمک نکردنش خیلی ناراحت نیستم

بد دهنه زود جوش میاره کلافم

ازمستاجری خستم

ممنون از دلداریت عزیزم

خواهش میکنم عزیزم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ