من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شوهر منم کمک نکرد برای بسته بندی هیچ چیزی. تازه میگفت بذار همون روز اخر😐
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
منم سه ردز کتک خوردم بدنم کبود انقدر موهامو کشیده هیچ احساسی ندارن فقط کارشون راه بی افته خیلی خسته م دلم میخاد بخابم واسه همیشه خیلی سنم کم بود موهام سفید شد
پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
ان شاء الله اسباب کشی بعدیتون صاحب خونه باشید و دلخوش اسباب ببندید
اونم حتما بخاطر گرونی اجاره خونه و روز اسباب کشی که باید کلی حمالی کنه اعصابش خورده
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم
بعضی بچه ها پسر ودختر هم فرق نداره ذاتا بی مسئولیت و از زیر کار دررو هستن... نمونه اش هم دوتا برادر تو یه خانواده که یکیشون مهربون و با مسئولیت یکیشون تنبل و غرغرو....