2821
2789
عنوان

کرونا

90 بازدید | 9 پست

بچه ها لطفا بیاید بگید چه کسانی از خانواده های شما درگیر شده و فوت شده چطوری فوت شده و کفن و دفنش چه جوری بوده بگید بلکه عبرت شد خدا خیرتون بده

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما مبتلا زیاد داشتیم فوتی نداشتیم

خداروشکر ک فوتی نداشتید...چطوری مریض شدن؟

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
مهرداد میناوند هم رفت.. روحش شاد... جاش تو بهشت... خدا صبر بده ب عزیزانش😣

خدارحمتش کنه خیلی سخته چه دردایی تحمل کرده...

باشگاه سر کار مهمونی

علائمشون چی بودچندروز درگیر بودن

شبمونو خراب کرد. حیف بود

دیگه قسمت ایشونم این بود

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 44 دقیقه پیش
2791
2779
2792