2777
2789
عنوان

39 نفر مستاجر بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 58 پست

۱۶کوثر

۱۷نشمین

التماس دعا

امیدوارم همه با تن سالم و دل خوش برن خونه رویایشون

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوندم التماس دعا

متشکرم عزیز

امیدوارم هرنیت و حاجتی داری بخیر و صلاح برات برآورده بشه ...

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
عزیز اول کسای دیگرومیخونی که این عزیزا بیان اسمشون روبگن شایدمستاجرنباشن،اخه دعاکرده بودن استقلال ما ...

سلام عزیزم،واستارتر عزیز

خدا خیرتون بده

ما پارسال به لطف خدا یه خونه خریدیم،مال ۱۹ سال پیشه کهنست باید بازسازی بشه،ما الان خونه بابام مستاجریم،،خونه ی خودمونو بعدِ بازسازی میزاریم برای فروش انشاءالله

انشاءالله همه ی مستاجرها صاحب خونه بشن الهی آمین

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خوندم التماس دعا

عزیزمی ممنونم ان شااالله حاجتت روا باشه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خوندم التماس دعا

مرسی عزیزم.

انشاالله به زودی همون خونه ای که دوست داری رو بخری.😍😍

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز می‌کنم و از کسی خواسته‌هایم را طلب می‌کنم که هیچ‌گاه منتی بر سرم نمی‌گذارد، آرزوهایم را به تو می‌گویم، به تو که همیشه دوست منی. عاشق‌تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می‌گذارم و در دل دعا می‌کنم و از تو می‌خواهم که آرامش، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری.  

عزییییزم مرسی منو تگ کردی انشاالله به زودی خونه شیک بخری .

عشقم جونم زندگیم وکاااااالت آرزمه خانم وکیل شم روزی که خبر قبولیمو بشنوم تولد دوباره منه خیلیییییی زحمت میکشم برای آرزوم