2777
2789

خانوما دو هفته اس ماشین ظرفشویی خریدم (پاکشوما، ۱۷ تومن!) ولی ظرفا رو اصلا خوب نمیشوره، نمایندگی هم نصبش کرده برام.

همیشه ظرفا خیسه، خشک نمیکنه!

ظهر رو چنگال دونه برنج مونده بود و رو ظرفا از غذای چسبیده، اونم بعد از ۲ ساعت و ۵۵ دقیقه شستشو!

بعضی از ظرفامم رنگ و روشن عوض میکنه، نمونه دو تا قابلمه زیر که عکسشو میفرستم!

خیلییی ممنون میشم تجربه دارین کمک کنین بفهمم ایراد کار کجاست؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🚶‍♀️🚶‍♀️🙃

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

عکسا رو آپلود کردی؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

شاید ایراد از قرصته

من الجی دارن قرص فینیش کوانتوم استفاده میکنم. خیلی خوبه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

منم تابستان پاکشوما خریدم عالی میشوره 

اوایل بخاطر بارداری استراحت مطلق بودم شوهرم ظرفهارو میچید تو ماشین ظرفشویی انقد ظرفهارو با آشغال و تخم هندونه چیده بود توش سوراخهای پره هاش پر شده بود اصلا تمیز نمیشد زنگ زدیم نمایندگی اومد باز کرد کلی ازش آشغال ریخت بیرون از اون به بعد تمیز تمیز میشوره

ظرفا رو باید بدون اشغال بزاری توش در واقع با دستمال پا کنی به خاطر همین موضوع من هیچ وقت نمیخرم حوصل ...

منم میگم وقتی آشغالهاشو پاک کردم یه لیف هم میکشم تموم بشه چرا ماشین ظرفشویی بخرم😁