2821
2789
عنوان

حکم رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 22 پست

میپرسن اگه ی روزی شوهرت گفت بیا بریم مهریه ات رو ببخش ...تا بدونم دوسم داری چیکار میکنی..تو هم بگو من گول این حرفای شوهرم رو نمیخورم و اون مهریه حق  و سهم منه عمرا ببخشم....اینجوری تو جیک ثانیه حکم رشدت رو میدن دیدم که میگم

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میپرسن قیمت دلار چنده...قیمت طلا چنده...کلا میخوان بدونن از مسائل اقتصادی کشور چیزی میدونی کع سرت کل ...

عزیزم نیاز ب رضایت کسی هست برای دریافتش؟ مثلا مدرم باید رضایت بدع؟ اگه فوت کرده باشه چی؟

کاربری برا دونفر .
چرا اخه  چی گفتن بهت چی جواب دادی؟

من از دادگستری مستقیم رفتم پزشک قانونی اصلا تحقیق نکردم ببینم چجوریه سوالاش ی روانپزشک ازم کلی سوال پرسید نصفش راجب چکواینا بد گف برات پیام میاد بعده ۴۶ساعت پیگیریش کن دیروز رفتم دادگستری پیگیری کنم گفت رد شدی 

من از دادگستری مستقیم رفتم پزشک قانونی اصلا تحقیق نکردم ببینم چجوریه سوالاش ی روانپزشک ازم کلی سوال ...

اهان خب اشکالی نداره فکر کنم باز باید بری د ت بگیری این دفعه خوب تحقيق کن 

خدایا شکرت 🙏🏻