2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 41 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما بسلامتی بارداری؟لوله هات بسته بود ؟عکس درد نداشت

سلامت باشی بله عزیزم،  یکی از لوله هام یکم چسبندگی داشته انگار با عکس باز شده. برای من درد نداشت یه درد خیلی خفیف پیچید زیر دلم همین، چون من دردای پریودم خیلی بود اصلا اون درد برام بی معنی بود ولی دوسه نفر که اومدن از اتاق بیرون خیلی وحشتناک واکنش نشون دادن و ما رو ترسوندن منکه بدنم می لرزید رفتم تو اتاق ولی هیچی نبود.

درد داشت؟ تو اینترنت نوشته قبل عکس داروی مسهل می دن تا روده تمیز باشه واسه شما اینطوری بود

درد ک من خیلی کشیدم بعضیام درد زیادی ندارن....ن ندادن داروی مسهل

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
واقعا ب تو تازه امپول بی حسی هم ک زدن    بازم انقدر درد داشتی

اره لوله هامم باز بود ولی خدا نصیب نکنه انقد داد زدم شوهرم دم در سکته کرده بود😑 ولی خب نفر قبلی من درد نداش..بستگی ب بدن داره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
حتما باید همراه داشته باشید تنها نری

اتفاقا همراه ندارم نمی خوام کسی بفهمه ب شوهرم گفتم همراه باید باشه ولی نگفتم ک حتما مرخصی بگیر بیا دوست ندارم منت بکشم فوقش با اسنپ بر می گردم

اتفاقا همراه ندارم نمی خوام کسی بفهمه ب شوهرم گفتم همراه باید باشه ولی نگفتم ک حتما مرخصی بگیر بیا د ...

اخه نمیزارن بدون همراه..بری داروهاتو بگیری تاکید میکنن ک باید همراه داشته باشی...منت چیه وظیفشه بیاد شوهرت..من ک رفتم ی شهر دیگه 3ساعت تو را بودم

اره لوله هامم باز بود ولی خدا نصیب نکنه انقد داد زدم شوهرم دم در سکته کرده بود😑 ولی خب نفر قبلی من ...

اخی عزیزم ب هر حال اش کشک خالمه باید بخورم ب قول تو بدنا باهم فرق داره من شنیدم دردش چند دقیقه است اگه اینجوری باشه تحمل می کنم