2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

312 بازدید | 5 پست

*سیاست_زنانه*

👈 زیادی گرم گرفتن با اقوام همسر عواقبی جز پیداشدن سوتفاهم های بیشتر و بوجود اومدن بحثای ریز و درشت نداره!👌

👈زیادی هم سرد بودن با اقوام همسر چیزی جز کینه و دوری و ناراحتی همسر و تلافی کردن ایشون در پی نداره!😒👍

⚠️ پس سعی کنید حد اعتدال رفت و آمد رو خوب نگهدارید...

.

👈 نه اونقدر رفت و آمد و خوش و بش زیادی که خسته کننده بشید! و نه اونقدر کم رفت و آمد کنید که کمرنگ بشید...

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

جون بابا اصلا روایت داریم باقوم الضالمین هرچه کمتر رفت وآمد کنی اعصابت راحتتره

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جون بابا اصلا روایت داریم باقوم الضالمین هرچه کمتر رفت وآمد کنی اعصابت راحتتره

😂😂😂

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
واقعا درسته بعد از ۷ سال زندگی الان بهش رسیدم

ان شالله که خیره