2777
2789
عنوان

طلاق...!

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 37 پست
دختر عمه ام وقتی من ازدواج کردم 😔بهم گفت طلاق میگیری ۱۹ سالم بود .حالا طلاق گرفتم یک سال بعدش امشب ...

بمیرم الهی برات خواهری 

انشالله توهم بهترینشون بیاد خواستگاریت غصه نخور

از ثانیه ی اول جدایی راضی بودم تا الان لحظه ای شک نکردم البته من تمام تلاشمو برای ساختن کردم اما ن ...

منم تمام تلاشمو کردم که زندگیم حفظ بشه تا ویرون نشه ولی متاسفانه نشد 

امیدوارم منم مثل شما راضی باشم وشک نکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخوای جدا شی؟

اوایل شوهرم بهم خیانت پی در پی میکرد که منم بعد فهمیدن بخشیدمش ولی تااینکه شوهرم با خونوادش بهم تهمت بدی زدن😞دیگه نمیتونم سراین موضوع ببخشمش 

خیلی حس بدیه

خونوادشم از خداشونه که طلاقم بدن

مادرشوهرم هی به شوهرم میگفت طلاقش بده من برات بهترشو میگیرم 

خدایی نه ازخوشگلی کم دارم 

و دوتا بچه واسش آوردم 

ازنظر خونه داری هم که عالیم خداشاهده

ونه خیانتی ازم سرزده و نه بدحجابم

ولی وقتی لیاقتی نمیبینم طلاق برام بهترین راه حله 

که مامانش براش بهترینو بگیره

ایوای چ سخت از قبل دوست بودین؟

نه ازدواج سنتی بوده

البته خودش دم ازعاشقی میزد 

من اصلا تو فاز عشق وعاشقی نبود دوران مجردی 

تااینکه ازدواج کردیم عاشقش شدم ولی لیاقته عشقمو نداشت

نه ازدواج سنتی بوده البته خودش دم ازعاشقی میزد  من اصلا تو فاز عشق وعاشقی نبود دوران مجردی&nb ...

مادرشوهر عفریته ای داری!!!!

برات ناراحت شدم 

بچه هاتو میبری با خودت؟ تو فامیل ما هرکی طلاق گرفت  و مجرد موندپیشرفت کرد سرکار رفت با اینکه تحصیلات درستی ام نداشتن

تو رو خدا دعا کن  خونه بخریم😍😎
دختر عمه ام وقتی من ازدواج کردم 😔بهم گفت طلاق میگیری ۱۹ سالم بود .حالا طلاق گرفتم یک سال بعدش امشب ...

عزیزم مهندسی پزشکی خود پزشکی نیس ها، منظورم اینه خیلی غصه جایگاه شوهرش رو نخور یه رشته معمولیه و جای حسادت نداره خداییش

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
بمیرم الهی برات خواهری  انشالله توهم بهترینشون بیاد خواستگاریت غصه نخور

خدا نکنه گلم خیلی دلم پر بود . خداکنه همه خوشبخت بشن 

مخصوصا شما 🌹

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
عزیزم مهندسی پزشکی خود پزشکی نیس ها، منظورم اینه خیلی غصه جایگاه شوهرش رو نخور یه رشته معمولیه و جای ...

میدونم . پدرم زدش توی سرم . کل خانواده حتی منو دعوتم نکردن . تنها توی خونمم گفت عروسمم نمیخوام بیاد

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
میدونم . پدرم زدش توی سرم . کل خانواده حتی منو دعوتم نکردن . تنها توی خونمم گفت عروسمم نمیخوام بیاد

خب به پدرت بگو رشته معمولیه و بازار کارم زیاد نداره، حالا شاخ گاو رو که نشکونده شوهر کرده، سرکوفت چی داره! اعتماد به نفس خودتو بالا ببر، درس بخون، زبان بخون، سرکار برو، تو خونه زیاد نمون که هم خودت احساس قوی و مفید بودن بکنی هم اطرافیانت فکر نکنن می تونن تیکه بندازن، ارتباطت رو با خدا قوی کن اینقدر بزرگ میشی که دیگه این چیزا برات اهمیت فکر کردن نداره

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله