2777
2789
عنوان

این ماه به دلم افتاده منم.......😭

124 بازدید | 8 پست

مامان میشم نمیدونم چرا این ماه این احساس میکنم برام دعا کنید خواهشن ✋🙏🏻

تعداد رای : 7
نظرسنجی
خیلی زود بدون دارو
6
85%
با کلی دارو و مکافات
1
14%
خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻

انشالله برات دعا میکنم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادارو دفه اول...رمزموفقیتمم اول توکل بعدکلی انرژی مثبت وباوربه اینکه من حتما باردارمیشم بعدم بیخیال بودم وسرم گرم بود

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بادارو دفه اول...رمزموفقیتمم اول توکل بعدکلی انرژی مثبت وباوربه اینکه من حتما باردارمیشم بعدم بیخیال ...

دیقه به دیقه تو فکرمه با خودم میگم یعنی دیگه من واقعا نازا شدم و باید حرف بخورم😞😭

خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻