2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ندارم عزیزم ولی کلا اگر هم کاری کرده کنارش کتاب از حال بد به حال خوب بخون راهکار و تمرین هم داخلش ...

عزیزم هرکاری میکنم بهتر نمیشم چون شوهرم کمکم نمیکنه میترسم دست به خودکشی بزنم

بنظرم این کتاب بخر عزیزم خدا رو چه دیدی شاید کمک کرد از خدا هم کمک بخوا ذکر بگو تا بهت آرامش بده به داشته هات فک کن هر روز صبح که از خواب بیدار میشی داخل یه دفتر ده تا از چیزایی که بخاطرش شکر گزاری بنویس که چقدر خوشحال و سپاسگزارم که ..... دارم ، هر روز ده دقیقه برای خودت تصویر سازی کن که خوبی و حالت خوبه و شادی ، فیلمای شاد ببین اهنگای خوب گوش کن مدیتیشن کن 

شاید کارای ساده و مسخره باشه ولی تلقین خودش خیلی تاثیر داره و به مرور این کارا تاثیر میزاره تو که کارای زیادی امتحان کردی عزیزم اینم انجام بده ضرر که نداره انشالا بهتر میشی ⁦♥️⁩

من دنبال درمان نیستم تا دست ب خودکشی بزنم

نمیخوام خوب شم

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

چرا تو هم حق زندگی داری 🥺

مرسی مهربونم

خودم ک نمیتونم خودکشی کنم میخوام ولی نمیشه

ولی دنبال درمانم نمیره میخوام بمیرم حسی ب زندگی ندترم

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

مرسی مهربونم خودم ک نمیتونم خودکشی کنم میخوام ولی نمیشه ولی دنبال درمانم نمیره میخوام بمیرم حسی ب ...

عزیزم نکن با خودت زندگی میدونم بعضی وقتا به شدت سخته نمیگمم میگذره و چیزی نیست اتفاقا خیلی هم سخت میگذره ولی از کجا معلوم خوب بشی حالت بهتر بشه در آینده کلی اتفاقای خوب برات نیفته ، اگر زندگیت ارزش نداشت و خدا میدونست نمیتونی تحمل کنی چرا از اول تو رو وارد این زندگی کرد بهش فک کن، پس میدونست میتونی و تو هم لیاقت یه زندگی خوب داری