دمپختك مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2802 عنوان تست جوش شیرین 237 بازدید | 21 پست سلام کسی انجام داده ؟ اللهم عجل لولیک الفرج ... 1399/11/08 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 الکیه اینا ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
دمپختك مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2802 الکیه اینا عه میدونی میگن کف نکنه دختره من سرپسرم انجام دادم اصلاااااااا کف نکرد اللهم عجل لولیک الفرج ...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 تست خودجوش شیرین یابارداری؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دمپختك مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2802 جوش شیرین برای ریه مضره نه برای ادرار و تعیین جنسی اللهم عجل لولیک الفرج ...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 جوش شیرین برای ریه مضره زیادازحدش مضره وگرنه ۳۰ثانیه بخورش میگن خوبه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 نه برای ادرار و تعیین جنسی من انجام دادم توبارداری درست بود عمه هامم انجام میدن واسه اوناهم تاحالااشتباه نشده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دمپختك مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2802 تست خودجوش شیرین یابارداری؟ جوش شیرین ریختم لیوان روشم ادرار کف کنه پسره نکنه دختر برای من سر پسرم اصلا کف نکرد اللهم عجل لولیک الفرج ...
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 جوش شیرین ریختم لیوان روشم ادرار کف کنه پسره نکنه دختر برای من سر پسرم اصلا کف نکرد&nb ... شایدکم بوده مقدارش راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 عه میدونی میگن کف نکنه دختره من سرپسرم انجام دادم اصلاااااااا کف نکرد تویی ک زخم خورده ای دیگه چرا😂😅من دیدم هر کی انجام داده ی نتیجه متفاوت داشتهبیخیال شدمصبر کردم 16 هفته رفتم تعیین جنسیت ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 جوش شیرین ریختم لیوان روشم ادرار کف کنه پسره نکنه دختر برای من سر پسرم اصلا کف نکرد&nb ... کف نمیکنه دیدیدنوشابه میریزیدتولیوان چه جوری نیشه؟ اونم تقریباهمینجوری میشه خییلی کم ونامحسوس کف میکنه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دمپختك مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2802 کف نمیکنه دیدیدنوشابه میریزیدتولیوان چه جوری نیشه؟ اونم تقریباهمینجوری میشه خییلی کم و ... نه بابا امروز ریختم کف کرد اومد بالا ازلیوان ریخت روی صندلی فرنگی اللهم عجل لولیک الفرج ...
دمپختك مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2802 تویی ک زخم خورده ای دیگه چرا😂😅 من دیدم هر کی انجام داده ی نتیجه متفاوت داشته بیخیال شدم صبر کرد ... همین بسکه فضول و هل و عجولم اللهم عجل لولیک الفرج ...