2777
2789

گریه کرد بهش رنگارنگ و بیسکویتت اینا بده 

پسر من شیر خشکی بود شیشه انداختم سطل اشغال بعد اون دیگه شیر نخورد اصلن 

فقط شبا گشنه میشد بیدار میشد بیسکویت میدادم 

الانم چون عادت کرده بود هرموقع میخواد بخوابه باید چیزی تو دستش باشه بخوره بخوابه

همینجوری یهویی صلوات😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر من که یک ماه تمام ضجه میزد شبا بعدشم عصبی و بی تاب شد یکسال گدشت تاعادی شد شرایط

از مشاورم پرسیدم گفت مثل اینه که عزیزی از دست داده اینقدر برای بچه سنگینه .

من یدفعه از شیر گرفتم عدابش دادم. خدا من ببخشه

عزيزم سوالي بود پيامم

بله باید به مرور گرفت مشاور گفت مثلا اگه روز ده بار شیر میخوره بکنی ۸ بار بعد ۶ همین جوری وعده هاش کمتر و کمتر کنی.

بعدش اگه کسی داری بذاری بچه بره خونه خاله ای مادر بزرگی بازی کنه با بچه ها.

برای شبا اول قطع شیر اگه پیش پدر یا کسی بخابه بهتره تا کم کم یادش بره.

کلا پروسه سختیه باید با ارامش پیش بری.

حتما کسی کمکت کنه

بله باید به مرور گرفت مشاور گفت مثلا اگه روز ده بار شیر میخوره بکنی ۸ بار بعد ۶ همین جوری وعده هاش ک ...

منم كه غريبم هيچكسيو ندارم تكوتنها😔راستي چ سني مناسبع واسع پسر كه ازشيربگيري؟؟؟سينه هاي مادر چطوري ميشه شنيدم درد وحشتناكي داره؟؟

منم كه غريبم هيچكسيو ندارم تكوتنها😔راستي چ سني مناسبع واسع پسر كه ازشيربگيري؟؟؟سينه هاي مادر چطوري ...

من دست تنها بودم

من ۲۱_۲۲ماه گرفتم.

سینه مادر خب طبیعیه درد میگیره.دکتر به من گفت اگه خیلی درد میکنه برم زیر دوش اب گرم  اروم ماساژ بدم .فقط خیلی نمیخاد شیرش زیاددتخلیه کنی تا زودتر شیرت خشک بشه.

تازه من وقتی شیرش زیر دوش خالی میکرد یاد پسرم میفتاد شبا چطور گریه میکنه .دلم میشکست دوران سختیه البته برای من 

امیدوارم بچه شما خیلی زود به شرایط عادت کنه و اروم باشه

من دست تنها بودم من ۲۱_۲۲ماه گرفتم. سینه مادر خب طبیعیه درد میگیره.دکتر به من گفت اگه خیلی درد میک ...

واي انشالله كه زود عادت كنه😔من همين ك دراز ميكشم پسرم سريع مياد لباسمو ميده بالا ميگه دوتاشم دربيار..راستي بايد تو اون دوران شيرو تخليه كنم از سينه؟

واي انشالله كه زود عادت كنه😔من همين ك دراز ميكشم پسرم سريع مياد لباسمو ميده بالا ميگه دوتاشم دربيار ...

عزیزم گفتم اگه خیلی دردش قابل تحمل نبود زیر اب گرم یکم تخلیه کنه.یه هفته ای خشک میشه نگران نباش