2777
2789
عنوان

وقتی زنگ میزنم به...

362 بازدید | 30 پست

مثلا مادرشوهرم حرفی واسه گفتن ندارم نمیدونم درباره‌ی چی صحبت کنیم مثلا الان میخوام زنگ بزنم بهش بعد از احوال پرسی دیگه حرفام تموم میشه😐

شما زنگ میزنید چیا به هم‌میگین؟

واای خیلی بده بخوام به یکی زنگ بزنم که کاری باهاش ندارم همیشه عزا میگیرم😭😭😭

کلا تماس تلفنی واسم سخته

جاریمم بینیشو عمل کرده به اونم باید زنگ بزنم🤒🤒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو از جاری خبر دارید؟ بینیشو عمل کرده حالش خوبه؟😁

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

خیلی سخته خصوصاً وقتی که مجبور باشی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
هان؟😂

حرفه دیگه 

اونم میگه هیچی نشستم تو خونه دارم میپوسم🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نمی زنیم کلا مگر شوهر بزنه مام در حد یه ۵ دقیقه سلام و حال واحوال

یا برای تشکر به خاطر چیزی که دادن یا مریضی خدای نکرده که جدی باشه مثلا پا بشکنه برای عیادت که معمولا حضوریه

حالشو بپرس فقط با حال خانوادشو آرزوی سلامتی

من فقط اگر مریض باشه یا مناسبت خاصی باشه یا کارش داشته باشم زنگ میزنم و فقطم درمورد همون موضوع حرف میزنم و مثلا سردی هوا آلودگی و... تمام دیگه کش نمیدم وقتی تموم شد دیگه خداحافظی میکنم 

وای دقیقا بعد سلام و احوال پرسی من مرگ مغزی میشم دیگه نمیتونم ادامه یگبدم

اما مادرشوهرم رو دور قشنگ سه ساعت چهارساعت حرف میزنه

ینی باید به ضرب گلوله متوقفش کنی

آخر میگم شوهرم اومد من دیگه برم اگه نخواد گوشی رو به اونم بدم، وگرنه کابوسه