2777
2789

یعنی قبلا تو یه رشته دیگه پاس کرده باشی؟حالا اومدی پزشکی میخوای ببینی تطبیق میخوره یا ته؟اره میخوره

فقط خدا میدونه چند بار گفتیم اصلا مهم نیست و بعدش زدیم زیر گریه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی قبلا تو یه رشته دیگه پاس کرده باشی؟حالا اومدی پزشکی میخوای ببینی تطبیق میخوره یا ته؟اره میخوره

عمومیات

مثل اندیشه اسلامی 

فقط خدا میدونه چند بار گفتیم اصلا مهم نیست و بعدش زدیم زیر گریه ...
نه فقط عمومی ها رو تطبیق میدن. چون علوم پایه هیچ رشته ای مثل پزشکی نیست

زیست سلولی مولکولی بودم جنین شناسی بافت شناسی فیزیولوژی ایمونولوژی میکروبیولوژی ژنتیک مورفولوژی بیوشیمی ساختاربیوشیمی متابولیسم شیمی آلی بیوفیزیک بیوشیمی فیزیک زیست تکوینی زیست پرتویی و بیوانفورماتیکو. ... دروس پایه هم مثل ریاضی عمومی یک عمومی دو فیزیک عمومی یک شیمی عمومی یک شیمی عمومی دو و... باید دوباره پاس کنم؟

اخه میگم نکنه توی پزشکی به صورت مفصلتر توضیح داده باشن 

زیست سلولی مولکولی بودم جنین شناسی بافت شناسی فیزیولوژی ایمونولوژی میکروبیولوژی ژنتیک مورفولوژی بیوش ...

مطمئن نیستم.

ولی مثلاً فیزیولوژی و ایمونولوژی سلولی مولکولی با پزشکی یکی نیست که. 

شاید بعضیا شو تطبیق بدن ولی احتمالا اکثرشون و نمیدن

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
استعداد درخشان باشم دروس پایه ای شو هم تطبیق میدن؟

عزیزم هیچ ربطی به استعداد درخشان بودن نداره تطبیق دادن.

مطمئن نیستم. ولی مثلاً فیزیولوژی و ایمونولوژی سلولی مولکولی با پزشکی یکی نیست که.  شاید بعضیا ...

مثلاً فیزیولوژی پزشکی خیلی مفصله فک نکنم رشته دیگه انقد بخونن.