2777
2789
وا . دقیقا 10 سال از من کوچیکتری . پس من چیم اگه تو احساس پیری میکنی ؟     همه میگن بهت نم ...

منم سی و پنج سالمه و واقعا بهم نمی یاد

من احساس شادابی و جوونی دارم

البته کسایی که مجرد می مونن دچار بحران میشن

البته اسی واقعا سنی نداره از سی به اون طرف اگر مجرد موندی باید احساس خوبی نداشته باشی 

منم سی و پنج سالمه و واقعا بهم نمی یاد من احساس شادابی و جوونی دارم البته کسایی که مجرد می مونن دچ ...

ولی خدایی بحران سی سالگی منو گرفت . قبل تولدم استرس داشتم و افسرده شده بودم . ولی خدارو شکر همسرم هوا مو داشت خودمم هی نهیب زدم همین شد که یک عدد 32 ساله جینگیلم و مثل شما عزیز 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خدایی بحران سی سالگی منو گرفت . قبل تولدم استرس داشتم و افسرده شده بودم . ولی خدارو شکر همسرم هو ...

اره خب مخصوصا اگه شوهر ادم شوخ باشه این فکرارو دورمیکنه

اره بنظرمنم یکتواختیه اخه دقیقا تا لیسانسم تموم شدکرونا شروع شدهمه خونه نشین شدن منم همینطور

توخونه برای خودت سرگرمی درست کن. میتونی کارهای تحقیقات یامربوط ب کامپیوتر قبول کنی هم منبع درامد هرچندکم داشته باشی هم سرگرم باشی. یا رمان انلاین بخون یا اگر هنری بلدی ب اون خودت وسرگرم کن